Monteur Mechanisch
Kento
Rotterdam, NL
2 dagen geleden

Wat jij gaat doen

Als Mechanisch Monteur ben jij verantwoordelijk voor Service en Onderhoud. Je werkt in de haven van Rotterdam en zorgt voor het optimaal functioneren van machines en apparaten die worden ingezet bij de op- en overslag.

Naast een prachtig uitzicht en diversiteit aan technische uitdagingen is het ook een omgeving waarin collegialiteit voor op staat.

Je bent onderdeel van een gezellig en gemotiveerd team en werkt onder andere aan drijfkranen, graafmachines, shovels, transportbanden en walmaterieel.

Tijdens jouw werkdag (07 : 00 15 : 30) ben je druk met het uitvoeren van onderhoud of het oplossen van storingen. Als Mechanisch Monteur heb je ervaring op het gebied van motoren, transportbanden, generatoren, lagers, tandwielkasten of hydrauliek.

De machines en installaties waaraan je werkt zijn divers en bestaan uit veel verschillende technieken en disciplines. Samen met de functie van Eerste Monteur biedt dat mooie doorgroeimogelijkheden.

Mocht je nog niet beschikken over de juiste werkervaring voor deze functie of ben je een schoolverlater dan krijg je de ruimte en begeleiding om te leren.

Waar je terecht komt

Als Mechanisch Monteur werken bij een op- en overslag bedrijf met een rijke geschiedenis in de haven van Rotterdam. Hiermee zijn ze de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijke speler in de overslag van kolen, ten behoeve van energiecentrales voornamelijk in Duitsland.

De organisatie beschikt over 2 terminals in de haven van Amsterdam met een gezamenlijke capaciteit van 2.6 miljoen ton. Met 5 moderne drijfkranen hebben ze de mogelijkheid schepen tot en met een Cape size van 170.000 ton te laden.

Allen activiteiten van de organisatie worden op een maatschappelijk verantwoorden manier uitgevoerd. Waarbij veiligheid, milieu en duurzame inzetbaarheid de hoogste prioriteit hebben.

De organisatie bestaand uit ongeveer 100 man personeel, waarvan 80% op de terminal en de rest op kantoor.

Wie jij bent

De ideale monteur voor deze functie is iemand :

 • met een MBO opleiding (niveau3 of 4) richting werktuigbouwkunde, vliegtuigonderhoud techniek of gelijkwaardig;
 • het liefst ervaring op het gebied van kranen, transportbanden, rijdend materieel en / of zware constructies;
 • in het bezit van een VCA;
 • in het bezit van een VOP dit is een pré;
 • die geen last heeft van hoogtevrees;
 • met beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • met goede contactuele eigenschappen en een flexibele en stressbestendige instelling.
 • We leven alleen niet in een ideale wereld. Mocht je daarom wel raakvlakken hebben en zeer gemotiveerd zijn willen we ook graag met je in contact komen.

  Ontwikkelen en uitdagen is immers waar wij voor staan.

  Wat wij bieden

  Wij bieden jou een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheden. Je begint als monteur en krijgt de mogelijkheid om doormiddel van cursussen en opleidingen door te groeien naar Eerste Monteur.

  Daarnaast kun je als monteur rekenen op :

 • een aantrekkelijk salaris tussen de €3000 en €3700 euro (inclusief 19% toeslag);
 • fulltime dienstverband;
 • een organisatie met een maatschappelijk verantwoord manier van werken waarbij professionaliteit en een no-nonsense cultuur goed passen;
 • doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld Eerste Monteur;
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder 27 vakantiedagen + 18 ATV dagen;
 • ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier