Twee Verzorgende IG thuiszorg Wapenveld
WZU Veluwe
Wapenveld
2 dagen geleden

Wat ga jij doen?

Jij bent degene die verwacht wordt. Je bezoekt en verzorgt de cliënten thuis. Dagelijks ondersteun je thuiswonende cliënten in hun zelfstandig leven.

Je stimuleert deze zelfstandigheid en motiveert om bijvoorbeeld actief te blijven. Je draagt zorg voor de persoonlijke zorg en begeleiding van de cliënten.

Indien nodig overleg je met de wijkverpleegkundige. Voor en / of na je route is er ruimte om zorg-gerelateerde zaken te regelen en overleg te hebben met je collega’s.

Kortom, voldoende afwisseling in werk en contacten.

Waar ga jij werken?

Wij zijn een gezellig en innovatief team van zorgprofessionals. In de kern van Wapenveld bieden wij persoonlijke en verpleegkundige zorg.

Ons team houdt rekening met elkaar en we werken nauw samen om het team verder te laten groeien. Als thuiszorgteam van WZU Veluwe geven wij vanuit christelijke overtuiging invulling aan het Nabij in welbevinden’.

Zie ons identiteitsdocument voor meer informatie.

Wat breng je mee?

Wij zoeken een enthousiaste collega die lekker meedenkt en bouwt aan ons team. Werktijden gaan in overleg met elkaar en daarin zijn we flexibel.

Het is fijn als je hierin meewerkt en denkt in oplossingen. Je hebt een afgeronde opleiding tot Verzorgende IG. Het zou fijn zijn als je al ervaring hebt opgedaan in de ouderenzorg.

Omdat wij de zorg thuis leveren vraagt dat zelfstandigheid. Zelfstandigheid in het oplossen van zorgvragen van cliënten, maar ook zelfstandig eropuit gaan om je route te lopen.

Een rijbewijs is dan een must! Uiteraard vragen wij van jou een recente VOG.

Wat bieden wij jou!

Leuk samenwerken met collega’s. Ruimte om persoonlijk te groeien, maar ook om het team te laten groeien. Je bent veel buiten, maar wel in een hele mooie omgeving.

Jouw financiële waardering is conform CAO FWG 35. Je arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd, maar als je eenmaal bij ons team gewerkt hebt, wil je nooit meer weg en willen wij jou niet meer kwijt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier