Vacature Technicus vapro A/B - Gouda
Qualified People
Gouda, NL
6 dagen geleden
source : Technicus.nl

Onze opdrachtgever beschikt over mobiele vebrandingsinstalaties en in deze functie ga je samen met je collega met zo'n mobiele verbrandingsunit stops in fabrieken begeleiden.

Je koppelt slangen aan, spoelt de leidingen door en controleert het proces.

Je werkt in wisselende diensten. Het werk moet vaak in korte tijd gebeuren waardoor je soms lange dagen maakt, dit wordt dan afgewisseld met veel vrije tijd.

Omdat je zelf aan kunt geven wanneer je wilt werken is dit een ideale functie om te combineren met een studie of de zorg voor een gezin.

Functie-eisen :

 • in het bezit van een Mbo-diploma in een technische richting, zoals bijvoorbeeld Vapro A of B diploma
 • flexibele houding, want je werkt in wisselende diensten
 • in het bezit van eigen vervoer
 • Bedrijfsomschrijving :

  Al 27 jaar staat Qualified People voor mens én werk. Een professioneel en betrokken team van consultants is dagelijks op zoek naar wat mensen drijft en wat ze de wereld te bieden hebben.

  Of iemand geschikt is voor een bepaalde functie is afhankelijk van zijn complete set aan kwaliteiten en eigenschappen. Bij Qualified People zijn we expert op het gebied van die mensgerichte aanpak.

  We leren de kandidaat door en door kennen en begrijpen wat zijn talenten, drijfveren en leerpunten zijn. Onze consultants houden warme contacten met de opdrachtgever en hebben voeling met wat er in de markt speelt.

  We geven eerlijk advies aan zowel kandidaat als opdrachtgever waardoor we een oplossing vinden voor de lange termijn, namelijk : een toekomst waar je gelukkig van wordt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier