Open Sollicitatie bij PEAK-IT
PEAK-IT
Naarden, NL
6 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

Heb jij jouw ideale IT-vacature niet gevonden? Niet getreurd! Stuur ons je cv, dan bespreken we graag jouw wensen. We hebben meer dan genoeg vacatures beschikbaar in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Flevoland en Utrecht.

Ben je als starter op de arbeidsmarkt op zoek naar een vliegende start in jouw carrière? Of ben je een ervaren IT'er die op zoek is naar een nieuwe uitdaging?

 • Wij kunnen je helpen om jouw ambities en dromen te verwezenlijken. Van Servicedeskmedewerker tot Technisch Netwerkbeheerder of van Applicatiebeheerder tot IT-Manager;
 • het kan allemaal! We kunnen je de meest uiteenlopende functies bij verscheidene organisaties aanbieden. Daarnaast krijg je de ruimte om onmisbare certificaten en diploma's te behalen.

  Bij PEAK-IT krijg je dus niet alleen een baan, maar meer dan alleen een baan. Je krijgt een carrière zoals alleen jij je die kunt voorstellen.

  Functie-eisen :

 • Om jouw droomcarrière waar te maken, stippel je samen met een van onze fieldmanagers jouw carrièrepad uit. Of je nu wilt doorgroeien, verdiepen of specialiseren op het gebied van infrastructuur of proces- en projectmanagement;
 • jouw groei staat te allen tijde centraal. Zo bereik jij daadwerkelijk je ambities. Met de persoonlijke begeleiding van de fieldmanager ben je verzekerd van een op maat gemaakt carrièrepad, waarmee jij jouw ideale baan krijgt.

  Door het opdoen van zowel praktische als theoretische ervaringen, bouwen we samen verder aan jouw toekomst. Your career is our priority!

  Bedrijfsomschrijving :

  Wie zijn wij? PEAK-IT is ICT business partner op het gebied van support en beheer, waarbij de focus ligt op meer dan het oplossen van vraagstukken alleen.

  Wij willen onze klanten continuïteit bieden en meer dan goede service.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier