Verkoopadviseur Occasions
Wensink Automotive
Assen
1 dag geleden

Ben jij een bevlogen verkoopadviseur? Bij Wensink ben jij namelijk hét visitekaartje van de organisatie. Onze beste verkopers weten zich moeiteloos in de klant te verplaatsen.

Bouwen, beheren en onderhouden! Herken je dit? Dan drinken we graag eens een kop koffie met je!

Je functie ziet er als volgt uit

Jij bent verantwoordelijk voor de verkoop van gebruikte occasions van onze eigen’ merken (Mercedes-Benz, Ford, Citroen / DS & Kia), maar ook alle andere merken.

Daarnaast zie je de meerwaarde van de verkoop van financieringen, verzekeringen en servicecontracten. Je bent een professionele gesprekspartner die feilloos aanvoelt wat de wensen van onze klanten zijn.

Je legt makkelijk contact en zorgt dat elke bezoeker van onze showroom een prettige Wensink-beleving krijgt. Kortom, door het combineren van je mensenkennis en commercieel talent realiseer je ambitieuze doelstellingen.

Wij zijn dus op zoek naar iemand die ervaring heeft met :

 • Verkoop van personenwagens en / of lichte bedrijfswagens;
 • Opvolging van leads en benaderen van prospects
 • Realiseren van vooraf gestelde targets;
 • Beheren van de voorraad in showroom en online.
 • Wat we van jou vragen

  Bij voorkeur heb je al ervaring in de automotive en duidelijke passie voor occasions. Je hebt een gezonde drive om te scoren en je bijt je vast in goede kansen en mooie leads.

  Daarnaast ben je een proactieve verkoper met een stevige persoonlijkheid. Wellicht overbodig om te benoemen maar je bent representatief en communicatief zeer goed vaardig.

  Kort samengevat, wij zoeken iemand met :

 • Minimaal 2 jaar ervaring als verkoopadviseur;
 • Ambitieus en hart voor de zaak.
 • Wat mag je van ons verwachten en wat hebben we je te bieden?

  Wensink is een trots bedrijf met meer dan 1.100 tevreden werknemers. Je krijgt naast een passend salaris ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Zullen we een paar voordelen noemen? Wensink faciliteert jou met vakgerichte opleidingen en cursussen. Tevens hebben we een goede provisieregeling en krijg je een auto van de zaak tot je beschikking.

  Een telefoon behoort ook standaard tot de voorwaarden.

  Daarnaast vinden we de ambitie om door te groeien erg belangrijk en mag je bij ons een persoonlijk groeiplan opstellen waarbij we kijken naar je talenten.

  Als jij eigenaarschap laat zien is er veel mogelijk. Kom jij Wensink versterken?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier