JAVA Integration Developer
VINCI Energies
Zaltbommel, Gelderland, Niederlande
5 dagen geleden

CompanyInformation : Axians staat voor een open en transparante cultuur waarin we elkaar stimuleren om er iedere dag opnieuw het beste uit te halen voor de klant en onszelf.

We staan open voor je ondernemerschap en willen graag dat jij met plezier jouw kwaliteiten toevoegt aan ons werk voor de klant en aan het team.

Kijk wat je toekomstige collega’s hier over zeggen in dit filmpje :

Meer weten over ons? wat wij doen

FunctionDescription : Met behulp van de technologie van onze partners Binary Tree, Microsoft en Red Hat ondersteunen we onze klanten met integratie van databronnen en processen, mobile business apps, managed services en Data & Identity Security.

Jij hebt met je ervaring op het gebied van integratie de drive en de ambitie om van ons ervaren integratie team te leren of aan te vullen om samen een nog hoger niveau te bereiken.

Je denkt mee in keuzes voor technologie die wij nu en in de toekomst zullen blijven maken.

JobRequirements :

 • Ervaring met : Databases, web services en API'sIntegratie / back-end development
 • Een pré is kennis van Apache Camel, Red Hat Fabric8 / Fuse, Spring Boot, AMQ, Red Hat OpenShift;
 • Kennis van JBoss, WebSphere of andere JEE applicatie servers is ook een pré;
 • Je vindt het leuk om klanten en collega’s te adviseren en begeleiden in de nieuwste technologie binnen en buiten het Red Hat portfolio en in een relatief klein team leuke en uitdagende projecten uit te voeren;
 • Je bent ondernemend, communicatief en een doorzetter.
 • Compensation : Een afwisselende baan binnen het snelgroeiende Axians netwerk*. Je krijgt de kans te ondernemen. Wij werken op basis van openheid, transparantie en eigenaarschap.

  We zijn wendbaar en zeer klantgericht. Je krijgt bij ons een serieuze waardering en beloning voor jouw ontwikkeling en je bijdrage aan de groei van Axians.

  Wij hebben uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie en omgeving waarin wordt geopereerd. Ook bieden we prima secundaire arbeidsvoorwaarden met o.

  a. leaseauto, een premievrij pensioen, opleidingsmogelijkheden aan de VINCI Energies Academy en de mogelijkheid om te participeren als aandeelhouder tegen gunstige voorwaarden.

 • Axians en Landal ondersteunen Right Brains, het platform om meer vrouwen in de ICT te werven
 • Deze vacature is ook parttime mogelijk

  ContactInfo : We nodigen je graag uit om te solliciteren. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Johannes Schuitemaker, tel : 06-20156758 of Jacob Hoeflaken, tel : 06-11956482.

  Direct solliciteren kan natuurlijk ook bij Monique van Rosmalen, HR Business Partner, tel +06 2907 0502 of monique.vanrosmalen axians.

  com. Dit kan je doen via de sollicitatiebutton.

  Goed om te weten : kom je bij ons in dienst, dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier