Tendermanager
BAM Infra Regionaal
Den Haag, Nederland
4 dagen geleden

Jij formuleert de strategy-to-win en zet alles op alles om het project binnen te halen. Als tendermanager ben je een verbinder in hart en nieren, en zorg je voor een optimale afstemming en communicatie tussen de verschillende partijen, met als doel een kwalitatief optimale inschrijving.

Wat ga je doen?

Als tendermanager infra heb jij de touwtjes van het tenderproces in handen en zorg je voor een gemotiveerd tenderteam (5 tot 10fte).

De omvang van de tenders zijn ongeveer tussen de €1 miljoen en €10 miljoen. Je zorgt voor de integrale afstemming en de uitwerking van de aanbiedingsdocumenten, zodat de kans op projectverwerving maximaal is.

Het optimaliseren van het tenderproces is een doorlopend project. Je initieert en leidt hiervoor cost leadership / strategie sessies en zorgt voor kennisdelingsprogramma’s binnen de interne organisatie.

Omdat je klantgericht werkt, een duidelijke visie voor ogen hebt op het resultaat dat je wil bereiken, weet jij als geen ander de belangen van zowel de opdrachtgever als BAM goed in evenwicht te brengen tijdens dit proces.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een technische of bedrijfskundige opleiding op minimaal hbo-niveau afgerond;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol met integrale (multidisciplinaire) projecten en complexe contractvormen zoals UAV-GC;
 • Je hebt kennis van en ervaring met het bouwproces, contractmanagement, procesbeheersing en inzicht in gedrag van mensen en organisaties;
 • Je bent sensitief, durft besluiten te nemen en met jouw natuurlijke combinatie van resultaat- en klantgerichtheid maak je het verschil.
 • Wat bieden wij?

 • Een fulltime of parttime baan met een salaris afhankelijk van ervaring.
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket waarin je o.a. recht hebt op 25 vakantiedagen en 15 atv-dagen per kalenderjaar, laptop, telefoon, leaseauto, verschillende collectieve verzekeringen en kortingsregelingen.
 • Ruimte voor opleiding en ontwikkeling : Onze BAM Learning biedt verschillende mogelijkheden voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.
 • Er zijn verschillende doorgroeimogelijkheden binnen BAM. Mocht je ambitie hebben richting grotere projecten of internationaal?

  Dan staan wij open om mogelijkheden te bespreken.

 • Je standplaats voor deze rol is Den Haag of Amsterdam.
 • Over ons

  BAM Infra Regionaal speelt in op de veranderende markt en neemt zijn volledige ketenverantwoordelijkheid. Ons doel is de klant te ontzorgen.

  Wij zijn een best-in-class-bouwer die flexibel zijn diensten levert en bouwt aan duurzame klantrelaties. Onder eigen verantwoordelijk beschikken wij over een geïntegreerd pakket aan activiteiten, zoals innoveren, ontwikkelen, uitbreiden, exploiteren en onderhouden.

  Hiermee zijn wij in staat om multidisciplinaire projecten van initiatiefase tot en met de onderhoudsperiode op een voor alle partijen bevredigende wijze te managen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier