Senior Engineer Civiele Constructies
TEQOIA
Utrecht, Netherlands
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wat ga je doen? Think hard, work smart. Zo vlieg je elk project aan als Hoofdontwerper, bij TEQOIA Engineering. Terwijl jij zekerheid hebt d.

m.v. een vast contract, kan je bij uiteenlopende projecten je kennis opdoen én vergroten. Onder de werkzaamheden vallen o.

a. : Als Lead Engineer Civiele Constructies ben je het technisch geweten op het gebied van civiele betonconstructies. Je stelt uitgangspunten vast, stuurt en coacht collega constructeurs aan, stelt zelf ontwerpen op, pre- en reviewed ontwerpen, maar bovenal : je bent vindingrijk in het zoeken naar alternatieve oplossingen in zowel tenderfase als de realisatiefase.

Tevens vergroot je het netwerk door deel te nemen binnen in- en externe commissies en daarin ons te vertegenwoordigen. Aan je deskundigheid wordt niet getwijfeld en brengt anderen ook naar een hoger niveau.

Grootschalige civieltechnische projecten zijn je niet vreemd maar je vindt het ook interessant om middelgrote constructies op te pakken.

Binnen projecten ben je verantwoordelijk voor de inhoud van het constructief ontwerp en tevens borg je de constructieve kwaliteit en veiligheid.

Je zoekt ook de relatie met de projectuitvoerenden, tevens heb je brede kennis van automatiseringshulpmiddelen, rekenprogramma’s en normen en richtlijnen en de achtergronden daarvan.

 • Wat verwachten wij van jou? Een afgeronde Bachelor opleiding Civiele Techniek of vergelijkbaar; (Pré) Dit met aanvullende opleiding betonconstructeur (BV);
 • Of een Master, met daarbij constructieve thesis; Verder minimaal 10 jaar relevante werkervaring. Waar ga je werken? Waar ga je werken?

  Welkom bij Teqoia Engineering. Jij zal als professioneel consultant worden gedetacheerd bij een van onze trouwe partners.

  Teqoia Engineering is een nieuw merk met een grote historie. Begin 2018 zijn wij ontstaan als samenvoeging van 3 vooraanstaande detacheringsbureaus in de techniek.

  Met als doel jou de best mogelijke werkervaring te bieden. We werken vanuit kantoren door heel Nederland en België, en hebben in 30 jaar een groot netwerk opgebouwd.

  Alle techniek hotspots kunnen rekenen op onze 'Teqoianen' die werken aan de meest innovatieve projecten. Denk aan bouw-, civieltechnische-, installatietechnische-, en machinebouwprojecten in omgeving Amsterdam, Rotterdam, Hengelo en Eindhoven.

  Met onze ervaring in de techniek, bepaal jij jouw eigen toekomst. Wat kun je van ons verwachten? Wat kun je van ons verwachten?

  Om te zorgen dat jij je kan richten op jouw specialisme, zorgen wij voor alle randzaken. Om te beginnen zorgen we dus voor goede arbeidsvoorwaarden.

  Zoals het hoort als een goede werkgever.

 • Bruto basismaandsalaris tot € 5500;
 • Moderne arbeidsvoorwaarden. Denk aan flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken;
 • Vakantiedagen; genoeg om van het leven te genieten voor een perfecte work / life balance;
 • Pensioenregeling voor later;
 • Laptop en telefoon van de zaak zo ben je altijd bereikbaar;
 • Een auto van de zaak om comfortabel naar je werk te reizen;
 • Een goede werksfeer, waarbinnen collegialiteit en ontwikkeling van de organisatie en medewerkers de belangrijkste factoren zijn;
 • Afwisselende projecten wat betreft inhoud, omvang en opdrachtgevers;
 • Flexibele werktijden en voorzieningen om thuis te kunnen werken;
 • Mogelijkheden en budget om jezelf te ontwikkelen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier