Acceptant Schade Zakelijk Brand-Varia
VIVAT Verzekeringen
Amstelveen, Netherlands
9 dagen geleden

De functie

Als acceptant bij Schade Acceptatie Zakelijk behandel je offerteverzoeken, polis aanvragen en / of mutaties van zakelijke schade verzekeringen en aanvullingen op bestaande pakket verzekeringen.

In deze functie heb je de commerciële verantwoordelijkheid over het offreren en accepteren van de "goede" zakelijke schaderisico's.

Je zorgt voor een evenwichtige en gezonde zakelijke portefeuille. Hoe beter je accepteert, des te meer ben je waard voor de organisatie.

Met jouw kennis en inzet in dit vakgebied draag je bij aan een goede en klantgerichte operationele uitvoer van de verschillende werkzaamheden.

Je bent breed inzetbaar en denkt mee in procesverbeteringen. Je pakt alle voorkomende werkzaamheden op en kijkt net even verder.

Je bent constant op zoek naar manieren om werkzaamheden beter te verrichten. Hierbij heb je oog voor de kwaliteit van de dienstverlening en voor een gezonde portefeuille.

De werkzaamheden

 • Je beoordeelt het wijzigingsverzoek of offerte en vraagt eventueel om aanvullende informatie.
 • Je beoordeelt bedrijfsmatige risico's en je stelt premies en condities vast aan de hand van vastgestelde procedures, tarieven en acceptatierichtlijnen.
 • Je verzamelt de benodigde informatie en bepaalt clausules en / of uitsluitingen en past deze toe met een goede motivering.
 • Je verwerkt de gegevens in het automatiseringssysteem en je bewaakt de productoutput en opslag van informatie in de diverse bestanden.
 • Wij vragen

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Ruime relevante werkervaring met acceptatie van zakelijke Brand- en / of Varia verzekeringen. Ervaring op het gebied van andere branches is een pre.
 • Goede beheersing van de verzekering technische en juridische aspecten van verzekeringen.
 • In bezit van WFT Schade en / of relevante VP-modules
 • Kennis van en inzicht in geautomatiseerde gegevensverwerking.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
 • Competenties

  Je beschikt hiervoor ook over zeer goede communicatieve en onderhandelingsvaardigheden, omdat je veel in gesprek bent met de distributiepartner.

  Innovativiteit, creativiteit en een voortdurende drang om te verbeteren.

  Wat krijg je van ons?

  Uiteraard krijg je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; een prima salaris, 13e maand, kortingen op diverse financiële producten en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling.

  We zijn een informele organisatie zonder jasje-dasjecultuur. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken).

  Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid.

  REAAL

  Het vergroten van financiële veerkracht, dát is de ambitie van Reaal. Dit doen wij door onze (potentiële) klanten te helpen om weloverwogen keuzes te maken in hun financiële situatie.

  Keuzes die hen nu verder brengen, maar ook straks. Zodat ze hun leven kunnen leven zoals zij dat willen. Én, als zij ons nodig hebben, zijn we er natuurlijk voor hen.

  We helpen onze klanten op een eigentijdse en optimistische manier. Door te blijven inspelen op de veranderende klantwensen en te denken in kansen en mogelijkheden.

  Wij maken daarbij complexe financiële situaties behapbaar en inzichtelijk. Daarbij bepaalt de klant zijn eigen route, of hij nu zelf zijn zaken met REAAL regelt, of via een onafhankelijke adviseur.

  Of een combinatie daarvan. Zo helpen wij onze klanten financieel veerkrachtig te worden. Reaal, Leef je leven. Reaal is onderdeel van VIVAT.

  Solliciteren?

  Reageer op deze vacature door op de "sollicitatiebutton" te klikken. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Marloes Mekelenkamp, Corporate Recruiter, marloes.mekelenkamp vivat.nl.

  Reageer op deze vacature

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier