Verpleegkundige topzorg programma
Randstad
Leiden, NL
6 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Ga jij straks voor Randstad aan de slag en daarnaast een programma volgen dat op jouw voorkeuren is afgestemd? In het programma staat jouw ontwikkeling centraal en werk je als verpleegkundige projectmatig bij verschillende organisaties in de zorg.

Je kan bij ons op contract komen vanaf 24 uur in de week.

wat bieden wij jou

 • 0-12 masterclasses per jaar
 • Optie voor een lease-auto van de zaak
 • Werk gericht aan je ontwikkeling als professional
 • wie ben jij

  Jij bent als afgestudeerde verpleegkundige altijd nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is en gaat geen uitdaging uit de weg.

  Je bent positief ingesteld en werkt oplossingsgericht. Ook ben jij iemand met goede communicatieve vaardigheden en sta jij graag klaar voor jouw collega's.

  wat ga je doen

  Als verpleegkundige werk je op contract bij Randstad Zorg Professionals. Het programma voor verpleegkundigen is afgestemd op jouw voorkeuren.

  Samen gaan wij op zoek naar een project waarin jij een nieuwe uitdaging ziet en jezelf verder kan ontwikkelen.

  Naast je werkzaamheden als verpleegkundige kan het voorkomen dat er een extra vraagstuk aan je wordt voorgelegd. Denk aan : hoe gaan we om met de steeds veranderende corona-maatregelen en kwaliteitsvraagstukken.

  Daarnaast is er de mogelijkheid om individuele masterclasses te volgen. Ook zijn er intervisiemomenten en krijg je individuele begeleiding van een Randstad collega die tevens jouw contactpersoon is binnen Randstad.

  Ons project in Leiden is een van je mogelijke werkplekken. Hieronder vind je meer informatie over dit specifieke project.

  waar ga je werken

  Op deze locatie wonen mensen met een ernstige meervoudige beperking (EMB). Ook is er mogelijkheid tot logeren en voor dagbesteding.

  De bewoners zijn tussen de 2 en 65 jaar en er wordt gewerkt met een team van begeleiders, verpleegkundigen, fysiotherapeuten en bijvoorbeeld ook een logopediste.

  Als verpleegkundige stimuleer je bewoners om het beste uit zichzelf te halen en zorg je voor een prettige dagbesteding. Er wordt gewerkt met triage-diensten waarbij je het eerste aanspreekpunt bent bij zorg en medische vragen en inschat of de arts ingeschakeld moet worden.

 • Daarbij ben je bezig met het borgen en verbeteren van de kwaliteit van zorg en het delen van je verpleegkundige kennis met je collega'
 • s. Er is een speciale muziekruimte en er kan gesnoezeld worden door de cliënten.

  Wil je meer weten over de programma's en deze uitdagende baan? Neem dan snel contact met ons op. Dat kan zowel telefonisch, per e-mail, door te solliciteren op deze vacature of via Whatsapp.

  Wij staan ook altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden!

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier