Specialist Proces
Jumbo
Heerlen, nl
3 dagen geleden

Werken met allerlei winkelprocessen. Soms zelfs meerdere tegelijkertijd. Van de winkelvoorraad tot temperatuurcontroles en nog veel meer.

Je snapt het : voor onze Jumbo winkel in Heerlen ben je als specialist proces onmisbaar. Een functie die perfect bij je past, want je bent gek op zaken regelen en controleren.

Zo zorg je dat alle schappen gevuld zijn met verse producten én een schone winkel. Met trots.

Maak van klanten fans als specialist proces

Achter de schermen ben je dé schakel tussen allerlei processen. Bijvoorbeeld de signing en winkeluitstraling. Tegelijkertijd regel je de (schoonmaak)lijstjes en stuur je een team van zo’n tien betrokken collega’s aan.

Veelzijdig? Absoluut. Zo zorg je dat klanten met plezier boodschappen doen. Kortom, je analyseert, regelt en controleert de hele winkel.

Als er straks één collega een controlfreak’ is, dan ben jij het. Je pakt als specialist proces de verantwoordelijkheid bij het :

 • Borgen van de voorraadmanagementprocessen.
 • Aansturen van het schoonmaak- en procesteam.
 • Controleren van de hygiënemeting én de temperaturen van de versafdeling. Precies volgens de kwaliteitsmetingen.
 • Zorgvuldig uitvoeren van administratieve taken.
 • Jumbo, daar gebeurt het!

  Klanten voor ons winnen en hun verwachtingen overtreffen. Dat doe je samen met je team in Heerlen. Als supermarkt staan we midden in de samenleving.

  Onze drive? Zorgen voor een glimlach op het gezicht van de klant, elke dag opnieuw. En onze werksfeer? Die beschrijf je het best als betrokken, gezellig, open en resultaatgericht.

  We staan voor elkaar klaar en bundelen onze krachten. Welkom bij ons familiebedrijf.

  Samen, ondernemen en winnen

  dát is ons Jumbo DNA en daar doe jij als specialist proces nog een schepje bovenop. Hoe? Met jouw analytische vaardigheden, nieuwsgierige instelling en inspirerende manier van aansturen.

  Ook ben je graag bezig met het verbeteren van allerlei werkprocessen. Door verder te kijken dan de vraag die op tafel ligt, bezorg je uiteindelijk de leukste boodschap.

  Jouw doel : samen met je team elke dag nóg beter werk leveren dan gisteren. En dat is topsport. Daarnaast heb je :

 • Een mbo-3 werk- en denkniveau.
 • Minimaal één jaar leidinggevende ervaring.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier