Teamleider logistiek
Bidfood
Hengelo
2 dagen geleden

De functie in het kort

Ter versterking van onze afdeling Logistiek in Hengelo zijn wij op zoek naar een energieke en daadkrachtige teamleider.

Als teamleider ben je nooit tevreden, ambitieus en bouw je met een positieve instelling verder aan het optimaliseren van de logistieke processen binnen Bidfood.

Medewerkers, collega’s en klanten waarderen je betrouwbaarheid, professionaliteit, ambitie niveau en uitstekende communicatieve vaardigheden.

Ben jij een echte people manager, heb je oog voor verandering, heb jij passie voor logistiek en wil je ook het beste voor betrokken medewerkers en klanten?

Dan zoeken wij jou! Het betreft een fulltime functie voor 36 uur per week. Reageren kan tot 21 september waarna de selectieprocedure zal plaatsvinden.

Wat ga je doen?

In de functie van teamleider coach, motiveer en begeleidt je jouw team die verantwoordelijk is voor alle interne logistieke stromen (inslag, opslag en uitslag).

Je bewaakt een zo optimaal mogelijke inzet van personeel, middelen en kosten. Hierbij valt te denken aan de juiste verwerking en afhandeling van goederenstromen, opstellen van begrotingen, budgetbewaking en een correcte planning en afhandeling van gewerkte uren.

Je zorgt dat je team kwalitatief en kwantitatief op het juiste niveau blijft door opleiding, instructie en begeleiding van de medewerkers en voert diverse inzetbaarheids- en verzuimgesprekken.

Voor de diverse mogelijkheden schakel je o.a. met de afdeling P&O en je onderhoudt de contacten met uitzendorganisaties.

Overige taken en verantwoordelijkheden zijn :

 • Het signaleren van afwijkingen in productieparameters t.o.v. de geldende KPI’s;
 • Samen met de afdelingen Transport en Voorraadbeheer ben je de logistieke sparringpartner binnen het MT van Hengelo. Verder ben je voorzitter van het afdelingsoverleg en draag je actief bij aan project- en / of werkgroepen die gericht zijn op het verbeteren van onze dienstverlening;
 • Toezicht houden op de naleving van diverse regels (naleving wetgeving, veiligheidsregels, HACCP, Arbowetgeving, werkinstructies etc.).
 • Je krijgt daarbij ondersteuning van een professionele klantenservice en een perfecte logistieke organisatie. Op strategisch niveau rapporteer je rechtstreeks aan de Manager Operations.

  Vereisten

  De nieuwe teamleider logistiek (hengelo) die wij zoeken

 • Is in het bezit van een relevante HBO opleiding in logistieke richting
 • Heeft aantoonbare leidinggevende ervaring binnen een logistieke omgeving en affiniteit met de Foodindustrie
 • Heeft kennis van en ervaring met WMS (Manhattan), scanning, Voice (pre) en Excel
 • Beschikt over uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden
 • Is flexibel, verantwoordelijk, heeft een no nonsens mentaliteit en een helicopterview.
 • Dit wordt je nieuwe werkplek

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier