SCADA Engineer Hoogspanning
Stedin
Rotterdam, NL
6 dagen geleden

Werk waar je trots op kan zijn

Dit ga je doen

Stedin zoekt een SCADA engineer. Door de energietransitie komt er meer werk dan ooit op ons af. Er rijden straks veel meer elektrische auto’s en we leveren massaal zelf opgewekte energie terug.

Steeds meer huizen en wijken gaan van het gas af. En de slimme meter wordt nog steeds uitgerold. Dat heeft impact. Zeker voor jou als SCADA engineer.

Want jij bent verantwoordelijk voor station automatisering.

Als SCADA engineer configureer en modelleer je applicaties. Om aangepaste Stations Automatisering (HS-, MS- en Gas- stations) in de applicatie op te voeren, te testen en in productie te brengen.

Je bouwt kennis op voor het configureren van zelfherstellende netten in DMS. Bij storingen in de applicaties van de stations automatisering stel jij de oorzaken vast en draag jij zorg voor de juiste oplossing.

Je ondersteunt collega’s bij het opstellen van functionele wijzigingsverzoeken. En je maakt of beoordeelt Impact Analyses en Functionele Ontwerpen op stations automatisering gebied.

Tenslotte neem jij nog deel aan verschillende projecten om het werk te optimaliseren .Kortom, genoeg te doen als SCADA engineer.

Worden we blij van

Flinke dosis humor, lef, creatief, relativerend en doorzettingsvermogen daar sta jij voor! Jij wil het geleerde qua mogelijkheden om processen te verbeteren in de praktijk toepassen.

Je hebt een open houding, bent een verbinder pur sang en beschikt over communicatieve en analytische kwaliteiten. Zo zorg jij ervoor dat je met acceptatie van ketenpartners de beoogde doelstellingen en resultaten realiseert.

Het omdenken, veranderingsbereidheid en uiteindelijk verbeteren zit in jouw DNA. Wat je verder onze nieuwe SCADA engineer maakt?

HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur een technische HBO opleiding Electrotechniek.

Kennis van- en affiniteit met- hoogspanning (Harde eis).

Kennis van- en affiniteit met- SCADA systemen is een pré.

Je hebt affiniteit met ICT en leert snel nieuwe dingen.

Je spreekt vloeiend Nederlands.

Je bent bereid 24 / 7 on-call diensten te draaien voor zowel het SA-, software- als het hardware-deel van de applicatie (een keer in de 6 weken).

Elke maand je Persoonlijk Budget kiezen

Het Persoonlijk Budget is een percentage van je bruto maandsalaris en ontvang je bovenop je salaris. Afhankelijk van je salarisschaal is dat tot 24% van je brutosalaris, inclusief 8% vakantiegeld.

Je bepaalt zelf waaraan je het Persoonlijk Budget wilt besteden. Zo kun je het uit laten keren voor een maandelijks extraatje.

Of je koopt extra verlofdagen.

Flexibele werktijden

Wil je zelf je werkweek indelen? Samen met je leidinggevende bepaal jij zo veel mogelijk je eigen werktijden. We werken 8 uur per dag.

Afhankelijk van je werkzaamheden, heb je de mogelijkheid om, wanneer het kan, thuis te werken.

Vervoer

We zijn een duurzaam bedrijf. Reis je met het OV naar je werk, dan krijg je van ons een OV Vrij-abonnement 2e klas. Dit abonnement mag je ook privé gebruiken.

Kies je voor een vaste reiskostenvergoeding dan ontvang je 13 cent per kilometer (maximaal 60 kilometer enkele reis). Met je FlexBudget kun je dit aanvullen tot 19 cent netto per kilometer.

Krijg je als monteur je eigen bedrijfsbus, dan mag je deze ook gebruiken voor woon-werkverkeer. Onze bedrijfs- en leaseauto's zijn steeds vaker elektrisch.

Voor zakelijk verkeer gebruiken we deelauto’s.

Daar hoor je bij

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van de afdeling Energiedistributie en OT. Jouw team bestaat uit 13 collega’s en je werkt vooral vanuit ons hoofdkantoor op de Blaak.

We werken op een Agile / SAFE manier waarbij we onder andere ieder kwartaal met 37 SCRUM teams een gezamenlijke planning maken.

Mooie arbeidsvoorwaarden

Die wil je hebben

Wij verwachten veel van jou, maar jij mag ook veel van ons verwachten. Wat je krijgt? Dat zie je hier.

Je salaris wordt, afhankelijk van kennis en ervaring, max €4.700,- bruto per maand als je 40 uur per week werkt.

Je krijgt per jaar 24,5 vakantiedagen plus een Persoonlijk Budget. Je kan hiermee extra vrije dagen kopen (max. 35,5 dagen), kiezen voor extra salaris of dit juist gebruiken als aanvulling van je pensioen.

Het Persoonlijk Budget bedraagt 24% van je brutosalaris, met inbegrip van 8% vakantiegeld.

Je bouwt prima pensioen bij het ABP op, waarvan 70% van de premie wordt betaald door Stedin.

Je hebt allerlei trainings- en opleidingsmogelijkheden, want we investeren graag in jou.

Je gaat genieten van een fijne balans tussen werk en privé. Werk is belangrijk, maar thuis ook.

Je krijgt een laptop en telefoon. Liever je eigen telefoon gebruiken? Dan kun je kiezen voor de Bring Your Own Device vergoeding.

Ook nog eens duurzamer!

Je mag onbeperkt reizen met het openbaar vervoer met een OV vrij-abonnement. Kom je met de auto, dan ontvang je een reiskostenvergoeding.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier