Vacature Projectmanager Transformaties - Rijswijk (ZH)
Kracht Recruitment
Rijswijk (ZH), NL
5 dagen geleden
source : Technicus.nl

Als Projectmanager Transformaties ben jij voor een of meerdere projecten in het ontwikkeltraject verantwoordelijk. Jij geeft leiding aan de projectteams en zorgt voor een goede samenwerking en een uitstekende afstemming tussen alle betrokken partijen.

Met jou projectteam draag jij zorg voor een juiste technische en financiële ontwikkeling van deze uitdagende projecten. Door de diversiteit aan projecten is geen een proces hetzelfde en vragen de diverse stakeholders een andere benadering.

Dit vraagt het een en ander van jou als procesleider. Als Projectmanager Transformaties ben jij dus verantwoordelijk voor :

 • De technische en financiële ontwikkeling en haalbaarheid van projecten;
 • Het bewaken van de planning, het budget en de kwaliteit in deze fases;
 • Het leidinggeven aan de projectteams met wie jij werkt aan jouw projecten;
 • De contractvorming;
 • Het adviseren, begeleiden en onderhouden van contacten met de opdrachtgever.
 • Functie-eisen :

  Als Projectmanager Transformaties heb jij een belangrijke rol in het proces en succesvol ontwikkelen van projecten. Door jou ervaring en kennis kan jij ook een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de organisatie.

  Vanwege de uitvraag van onze opdrachtgever verwachten wij van een Projectmanager minimaal :

 • Een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde;
 • 7 jaar relevante werkervaring bij een ontwikkelaar of aannemer;
 • Sterke contactuele vaardigheden;
 • Groot empathisch vermogen.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Onze opdrachtgever is een ontwikkelende aannemer, ze staan als een gerenommeerde en gewaardeerde speler te boek in de markt.

  Vanuit een lang verleden en uitgebreide opgedane kennis wordt er in deze organisatie elke dag hard gewerkt om op een realistische, maar vernieuwende en marktgerichte manier naar de sector te kijken.

  Zo probeert deze organisatie zichzelf elke keer te verbeteren waardoor zij een stabiele omgeving kunnen blijven, voor zowel opdrachtgevers als werknemers.

  Vanuit een visie om op elk moment de beste sparringspartner te kunnen zijn voor opdrachtgevers in het binnenstedelijke segment wordt er binnen dit bedrijf veel samengewerkt.

  Dit betekent een dynamische omgeving, een informele sfeer en bovenal een organisatie wie snel kan én wil schakelen. Hierdoor ervaren werknemers veel vrijheid en vertrouwen om bijvoorbeeld hun eigen ideeën haast direct door te kunnen voeren.

  Deze ontwikkelende aannemer is actief in bouw, renovatie of transformatie van binnenstedelijke projecten. Dit van zowel woning- als utiliteitsgebouwen.

  Denk hierbij aan appartementencomplexen, kantoren, ziekenhuizen of juist het transformeren van een industrieel pand naar appartementen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier