Ben jij de nieuwe Sales Support Manager voor een organisatie in de Olie & Gas Industrie? Sales Support Manager
Edis bv
Breda
3 dagen geleden

Vacature omschrijving

De functie Sales Support Manager is een veelzijdige en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden. Zo ben je geheel verantwoordelijk voor de Sales Support.

De organisatie opereert internationaal dus dat betekent dat je automatisch ook verantwoordelijk bent voor de internationale Sales Support.

Als Sales Support Manager geef je leiding aan de buitendienst sales teams, zodat zij goed kunnen presteren en hun doelen kunnen bereiken.

Je geeft leiding, coacht en traint de sales teams en zorgt dat de teams op de juiste wijze functioneren. De teams bestaan uit Sales Engineers en Support staff.

Als Sales Support Manager betekent het dat je veel contact hebt met klanten, businesspartners en internationale afdelingen.

Eén van de redenen hiervoor is dat verantwoordelijk bent voor de salesvoorstellen en -tenders. Jij zorgt dat alles wat hierbij komt kijken, zoals de juiste documenten (voorstellen, calculaties etc.), in orde zijn.

Je moet beschikken over de juiste technische kennis in de Olie & Gas Industrie. Daarnaast moet jij een uitstekende beheersing hebben van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Tevens moet je bereidt zijn om internationaal te reizen, aangezien dit een internationale functie betreft. Je bent ongeveer 20% in het buitenland.

Deze functie omvat veel verschillende taken en verantwoordelijkheden. Wil jij meer informatie over de precieze taken? Neem gerust contact op Stefan Porreij.

Hij staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

JIj regelt...

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Kennis en ervaring in de Olie & Gas Industrie;
 • Bereidheid om internationaal te reizen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier