Applicatie Consultant PDM/PLM
CAD2M
Doetinchem, NL
2 dagen geleden

Ben jij technisch ingesteld en heb je perfect door wat de behoeften van een klant zijn? Vind je het leuk om samen te werken met een team van technische CAD2M’ers?

En wil je samen met ons technische vraagstukken oplossen voor onze klanten? Dan is CAD2M naar jou op zoek! Maak kennis met de vacature

De functie :

Als Applicatie Consultant kom je bij CAD2M binnen bij het team Professional Services. Dag in, dag uit zijn de Business Consultants, Presales Consultant, Projectmanager, Projectadministrateur, Full Stack Developer, andere Applicatie Consultants, Trainers en Support Engineers druk bezig met complexe technische (automatisering)vraagstukken.

Daarnaast zorgen zij voor klantenwerving, trainingen, klantondersteuning, marketingsupport en werken jouw toekomstige collega’s samen aan mooie projecten.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

CAD2M blijft professionaliseren en als Applicatie Consultant PDM / PLM pas je perfect in ons groeiplan. Je implementeert data management oplossingen bij klanten door hun werkwijze te vertalen naar de juiste configuratie in de software.

Het kan ook zo zijn dat je de klant adviseert om de werkwijze van de organisatie aan te passen op de best practice-manier waarvoor de software gebouwd is.

Niet alleen inventariseer je de behoeften van de klant. Door jouw procesmatige inzicht ben je in staat om advies te gieten in presentaties of workshops, terwijl je de applicaties configureert.

Deze applicaties zijn onderdeel van het 3D EXPERIENCE platform van het toonaangevende Dassault Systèmes. Hiertoe behoren SOLIDWORKS, ENOVIA en DELMIA.

Ook product configuratoren zoals DriveWorks behoren tot jouw portfolio, alsmede de door CAD2M ontwikkelde producten, die een waardevolle aanvulling op het portfolio zijn.

Vaak werk je samen met een team dat bestaat uit een Projectmanager, Trainer en Consultants, aan de hand van de SCRUM-methodiek.

Om jouw werk een passend vervolg te geven, houd je ook de overdracht van Business Consultants & Presales Consultants richting de Helpdesk scherp in de gaten.

Hier lever je zelf eveneens een belangrijke bijdrage in. Jouw werkzaamheden verricht je zowel op het kantoor in Doetinchem als bij de klant (door heel Nederland).

Kortom Jij bent :

 • Een Consultant met een afgeronde HBO diploma met affiniteit voor techniek en software;
 • Iemand die graag een bijdrage levert aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen;
 • Een Consultant met kloppend hart voor de maakindustrie en aantoonbare werkervaring, bij voorkeur in een technische omgeving;
 • Een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • Een aanpakker die proactief meedenkt, samenwerkt en tegelijkertijd ook graag zelfstandig werkt;
 • Een Consultant die in staat is om wensen van klanten te signaleren, te inventariseren en de wensen bij de hiervoor betrokken CAD2M’ers weet neer te leggen.
 • CAD2M biedt :

 • Een gedegen inwerkperiode met de daarbij horende producttrainingen;
 • Samenwerking met een enthousiast team dat jou graag verder wil helpen;
 • Een informele werksfeer binnen een groeiend en ambitieus bedrijf;
 • Ruimte, tijd en trainingen om je verder te specialiseren;
 • Een salaris dat past bij jouw ervaring en kennis;
 • Prima ontwikkelingsmogelijkheden om samen verder te groeien;
 • Gezelligheid in onze Gameroom met poolen, darts en F1 in PlaySeats, maar ook tijdens onze personeelsuitjes, gezamenlijke lunches en vrijdagmiddagborrels.
 • Hebben we al gezegd dat je echt bij CAD2M moet komen werken? ;-)

  Wil jij CAD2M’er worden?

  Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? CAD2M heeft Wijkamp Werkt ingeschakeld voor begeleiding van deze procedure.

  Je kunt solliciteren via . Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Edward Wijkamp. Je kunt Edward bereiken op 06 - 103 39 651 (ook buiten kantoortijden) of per mail :

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier