Productiemedewerker
Q-Interim
Maastricht
5 dagen geleden

Weet jij als geen ander perfect maatwerk af te leveren? Dan is dit de baan waar jij naar op zoek bent.

In deze functie ga je aan de slag bij een kleine tegelzagerij in het prachtige Maastricht. De tegels worden op diverse manieren bewerkt dus werkzaamheden zoals frezen, zagen en boren zijn dagelijkse kost.

Ook ga je je specialiseren in rectificeren, hoekverlijmingen en het produceren van presentatiemappen. Het uit- en inpakken van tegels voor transport behoort ook tot jouw takenpakket.

Kortom : een uitdagende en afwisselende werkdag met verantwoordelijkheid en mogelijkheden tot zelfontwikkeling.

Je werkt op maandag t / m vrijdag van 07 : 30 15 : 45 uur.

Onze opdrachtgever is een specialist in het bewerken van keramische tegelwerken. Zij zijn traditioneel in het hechten van waarden aan zaken als aandacht voor de klant, het leveren van de beste kwaliteit en het nakomen van gemaakte afspraken.

Naast de tegelzagerij beschikken zij ook over diverse andere productielijnen met o.a. booreilanden en frees- en rectificeermachines.

Zij leveren maatwerk voor vloeren, wanden en gevels.

Wie ben jij?

 • Je hebt kennis en ervaring in het bedienen / instellen van machines
 • Je hebt ervaring met frezen, boren en zagen binnen de hout en / of metaalbranche
 • In bezit van VCA of de bereidheid om dit te halen
 • Niet bang om vieze handen te krijgen
 • Een echte aanpakker!
 • Bij goed functioneren wordt de mogelijkheid geboden om na een periode via Q-Interim, rechtstreeks bij de opdrachtgever aan de slag te gaan.

  In deze functie kom je te werken in een klein hecht team waarbij er voldoende ruimte is voor ontwikkeling. Je ontvangt een salaris tussen €1.

  800,- en € 2.000,- bruto per maand op basis van een 37,5-urige werkweek. Al met al een mooie job met toekomstperspectief!

  Druk gelijk op de

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier