Assistant Store Manager Calvin Klein - Outlet Roosendaal
PVH
Roosendaal, Netherlands
5 dagen geleden

About the Company

Calvin Klein is een internationaal, iconisch lifestyle brand dat reeds jarenlang en met enige bravoure het Nederlandse modelandschap kleur geeft en mee bepaalt.

Voor de Calvin Klein Store in Roosendaal zijn we op zoek naar een dynamisch talent met een uitgesproken feeling voor high fashion om ons team te versterken.

Position Description

Als Assistant Shopmanager ondersteun je jouw Shop Manager in het beheer van het filiaal. Jullie vormen als het ware een tandem in het organiseren van de winkel.

Je zorgt mee voor het opstellen van de uurroosters in functie van de klant- en goederenstroom en je behoudt mee de focus op het behalen van de targets.

Je zorgt ervoor dat onze klanten altijd centraal staan in alles wat jij en het team doen. Je doet er alles aan zodat de klant zich thuis voelt, het juiste advies krijgt en vlot wordt geholpen.

Als echte teamplayer zorg je er bovendien voor dat jullie samen een hecht en betrokken team vormen waar iedereen zich goed voelt en weet wat er verwacht wordt.

Kortom als Assistant Store Manager bouw je mee aan de toekomst van Calvin Klein.

Position Requirements

Voor de winkel te Roosendaal zoeken wij een Assistant Store Manager met inhoud : · Ervaring Je kan terugvallen op een mooie ervaring in de retail en bent vertrouwd met het reilen en zeilen in een winkelfiliaal.

 • Klantgericht Je streeft naar een optimale klantbeleving en zet de klant steeds centraal.· Zin voor initiatief Je pakt graag uitdagingen en opportuniteiten aan.
 • Met je enthousiasme kan je ook anderen hiertoe inspireren.· Kritisch denken Je stelt dingen in vraag, gaat op zoek naar opportuniteiten en denkt mee na over de ontwikkeling van Calvin Klein.

 • Leergierig Je staat open voor feedback en gaat hier ook actief mee aan de slag. Je hebt de enthousiasme om dingen te leren en nieuwe ervaringen op te doen.
 • Praktisch Je werkt in een variabel uurrooster, waarbij je ook op zaterdag, zondag en feestdagen zal werken. Werken voor Calvin Klein betekend een veelzijdige functie binnen een bruisend en gevestigde waarde.
 • Je komt terecht in een van onze dynamische winkels met enthousiaste collega’s. Binnen Calvin Klein heerst een ambitieuze en prettige werksfeer met doorgroeimogelijkheden.

  Interesse? We zien graag jouw sollicitatie tegemoet!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier