Machinist Spoor Groot Mechanisch Gereedschap
Strukton Rail NV
Strukton Rail Equipment - Den Bosch
1 dag geleden

Dit ga je doen

Wanneer je een machinist Spoorgebonden Machines bij Strukton Rail bent, kan je als gereedschap dienende spoorvoertuigen besturen en bedien je het materieel ten behoeve van werkzaamheden aan de railinfrastructuur.

Om een idee te krijgen over wat voor materieel we hier spreken, nodigen we je uit het volgende filmpjes te bekijken; , of .

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit :

 • Het voorbereiden van de werkzaamheden ten behoeve van de uitvoering op basis van tekeningen, meetstaten en voorschriften.
 • Bedienen en uitvoeren van werkzaamheden met groot mechanisch gereedschap op projecten en onderhoudscontracten in binnen en buitenland.
 • Het beoordelen en vaststellen van de kwaliteit van de geleverde productie en behandelen van gesignaleerde afwijkingen in overleg met de uitvoerder.
 • Onder begeleiding uitvoeren van het dagelijks onderhoud aan je machine.
 • Zorgen voor het gereedschap waar de werkzaamheden mee worden uitgevoerd en controleren op geldigheid van keuringen.
 • Afhankelijk van je kennis, ervaring en niveau, kan je bij ons instromen als machinist Materieel en jezelf opwerken van ploegleider tot uitvoerder!

  Dit is je afdeling

  Bij Strukton Rail Equipment werk je met de grootste en meest geavanceerde machines binnen en buiten Nederland. Dit zijn technologische hoogstandjes waar jouw hart als vakman echt van gaat kloppen.

  Ons pareltje? De vernieuwingstrein. Deze werkt door heel Europa aan de mooiste projecten ter vernieuwing van het spoor. Zoals de Hogesnelheidslijn in Kopenhagen.

  Maar ook dichterbij huis bij een spoorvernieuwing van 18 kilometer tussen Mariënberg en Almelo. Natuurlijk hebben we nog veel meer machines.

  Locomotieven, stopmachines, ballastmachines, bovenleidingmaterieel en spoorkranen. Onderhoud aan deze machines doen we zelf.

  Ook zorgen wij ervoor dat de machines op de juiste plek en tijd optimaal beschikbaar zijn. Jouw toekomstige collega’s houden van machines en zijn trots op hun vak.

  Zet jij je ook graag volledig in om trein, tram en metro veilig en op tijd te laten rijden? Kom dan bij de leukste, door technologie gedreven spooraannemer werken!

  Dit verwachten wij van jou

  Om machinist Materieel te kunnen zijn, heb je minimaal een diploma mbo-3 (bijvoorbeeld STC mbo treinmachinist goederenvervoer) nodig en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

  Ervaring als machinist personen of goederenvervoer is een pre, verder verzorgt het bedrijf een opleiding op maat waarbij multifunctioneel inzetbaar zijn het beoogde doel is.

  Wel belangrijk om te weten

  De werkzaamheden binnen deze afdeling van Strukton Rail worden veelal in nacht- en weekenddiensten en in verschillende weersgesteldheden uitgevoerd en hebben fysieke een hoge belasting.

  Veiligheid is bij ons en voor ons enorm belangrijk, dus wanneer diensten uitlopen of de reisafstand te groot is, zorgen wij dat je in een hotel kan overnachten.

  We draaien er niet omheen, met grote regelmatig van huis zijn is bij onze afdeling de normaalste zaak van de wereld. Standplaats is 's-

  Hertogenbosch maar onze werkzaamheden spelen zich af door heel Nederland daarnaast zijn wij ook actief in het buitenland .

  Woonplaats van de nieuwe machinist is het meest gunstig in centraal Nederland

  Dit mag je van ons verwachten

  Onze collega’s hebben een 8,1 gegeven op hun algemene tevredenheid over het werken bij Strukton Rail. En dat is niet voor niets.

  De betrokkenheid en trots in de organisatie is groot en je krijgt veel ruimte om eigenaarschap te pakken over de inhoud van je takenpakket, maar ook over de inrichting van je werktijden.

  Veel vrijheid dus, en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. En natuurlijk gaat het om jouw ontwikkeling als vakspecialist, daarin ondersteunen we volop met opleidingen.

  Tenslotte is veiligheid een belangrijk thema dat veel aandacht krijgt en daar voelen onze collega’s zich goed bij.

  Strukton Rail biedt je naast een goed salaris een werkomgeving waar je wordt gezien als expert op jouw vakgebied.

  Naast bovenstaande bieden wij ook :

 • een salaris en toeslagen conform het CAO RIS (Rail infrastructuur) per 4 weken.
 • tal van collectiviteiten zoals een pensioenregeling en ziektekostenverzekering.
 • 25 vakantiedagen, 23 roostervrije dagen en de mogelijkheid om extra dagen te kopen.
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om het eigen werk en werktijden in te delen.
 • een heldere HR cyclus waarin jouw ontwikkeling centraal staat.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier