Wijkverpleegkundige
Joof Media
Katwijk, NL
6 dagen geleden
source : Joof.nl

In de zorg draait alles om mensenwerk. Elke werkdagheb je nauw contact met hulpbehoevenden. Soms word je gezien alsbeste vriend(in), soms als laatste strohalm.

Het is daaromessentieel om oprechte aandacht te hebben voor hen die je verzorgt.Kun je goed luisteren en hou je ervan om een praatje te maken?

Dankunnen jouw kennis en glimlach een wereld van verschil maken vooriemand die jouw hulp nodig heeft. Naast het uitvoeren vanverpleegtechnische handelingen ondersteun je bij het verzorgen enhet organiseren van het zorgproces rondom de cliënt.

Ook voer jeadministratieve taken uit die aansluiten bij je werkzaamheden enben je medeverantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit vande zorg.

Wanneer het op jouw verpleegtechnische taken aankomt, kaneen allround inzet van je worden verwacht. Naast het verzorgen vanwonden, het toedienen van medicijnen en / of injecties en hetaanleggen van infusen, kan je hulp ook ingeroepen worden voorbijvoorbeeld de lichamelijke verzorging van cliënten.

Via Zorgwerkkan je in diverse branches werken. Wanneer je bij een ziekenhuis ofV&V-huis aan de slag gaat, kom je in een team terecht.

Dan ishet belangrijk dat je een teamspeler bent. Kies je om in dethuiszorg te werken, dan is het uiteraard van groot belang dat jegoed in staat bent om vrijwel geheel zelfstandig alle werkzaamhedenuit te voeren die je op je route tegenkomt.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier