Docent Recht voor de sociaal werkerLees verder
Devocare B.V.
BREDA, NL
6 dagen geleden

Profielschets

Met ingang van 9 november zoeken we een docent Recht voor de sociaal werker. Het betreft het vak Kaders van het Sociaal Werk.

Binnen het programma Kaders van het Sociaal Werkt wordt na het verkennen van een maatschappelijk kwestie binnen de context van een organisatie nader bekeken welke juridische kaders er allemaal van invloed zijn op het werk.

De kaders bepalen het speelveld waarbinnen je als sociaal werker onderneemt en het verschil weet te maken voor mensen.

We zoeken een docent met een relevant academisch Masterdiploma met bij voorkeur een juridische achtergrond met ervaring in het sociaal agogisch werkveld.

De volgende onderwerpen komen (op basisniveau) aan bod :

 • Arbeids- en Sociaal zekerheidsrecht;
 • Jeugdrecht;
 • Gezondheidsrecht;
 • Vreemdelingenrecht.
 • Spreekt deze vacature je aan en ben je op maandag en / of woensdag en / of vrijdag in de periode van 9 november 2020 tot en met 29 januari 2021?

  Reageer dan snel op deze vacature.

  Eisen

  Op een school voor HBO in de regio Breda verzorg je 130 klokuren in blok 2. Blok 2 loopt van 9 november 2020 tot en met 29 januari 2021.

  Je dient 1,5 à 2 dagen beschikbaar te zijn. Roostering vindt plaats in overleg op maandag en / of woensdag en / of vrijdag.

  Het gaat om 5 groepen van 16 tweedejaars studenten van de opleiding Social Work. Elke groep heeft 2 uur in de week les. De lessen worden online gegeven.

  Het betreft een vervanging wegens ziekte. De inschaling geschiedt op basis van cao HBO schaal 11.

  Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Devocare, 085-0471700. Lesuren 13.00 Regio BREDA

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier