Parttime docent sport
DIT IS WIJS Personeelsdiensten B.V.
Rotterdam, Zuid-Holland
5 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Als docent sport en bewegen motiveer jij jouw leerlingen om hun talenten in te zetten en stimuleer jij ze om op de juiste manier met elkaar samen te werken en te communiceren.

En je helpt de sociale en sportieve vaardigheden van je leerlingen te ontwikkelen. In teamverband zorg jij voor een gevarieerd aanbod met voldoende uitdaging voor alle leerlingen.

Voor de tussenschoolse opvang mag jij samen met een collega leuke activiteiten organiseren voor de kinderen. Jij bent bereid om op verschillende scholen in Rotterdam jouw sportieve skills te laten zien.

Bij het zien van een bal, een springtouw of een bakje met krijt gaan jouw handen jeuken. Met veel enthousiasme neem jij deel aan de activiteiten.

Studeer jij nog? Ben je alleen in de ochtend of juist in de middag beschikbaar? Mooi, dan kan je dit heel goed combineren met jouw (studie)rooster.

Aan de hand van jouw beschikbaarheid word jij ingezet. Een perfecte bijbaan dus.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier