VERZORGENDE 3-IG
Liberein
Liberein, Enschede, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Ga je voor standaard zorg of voor liefdevolle zorg?

Bij Liberein streven we er naar om mensen die zorg nodig hebben het beste te bieden en een gelukkig gevoel te geven. Samen een bosje bloemen op de vaas zetten.

Even babbelen bij de koffie. Of gewoon gezellig de dag doornemen. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Daar gaan we voor bij Liberein!

Op onze woonzorgvoorzieningen in Enschede en Glanerbrug bieden wij liefdevolle zorg aan cliënten met complexe zorgvragen.

Dit betreft geriatrische revalidatie, ELV, chronische somatiek en chronische psychogeriatrie aan ouderen en soms (jong) volwassenen.

Ook zijn er specifieke doelgroepen als Korsakov, jong volwassenen met dementie en gerontopsychiatrie. Daarnaast bieden wij ook thuiszorg aan nog zelfstandig wonende ouderen en (jong) volwassenen in Enschede en Glanerbrug.

Voor onze locatie Klaaskateplein, Marke 2, pg afdeling, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van verzorgende 3-IG.

Wat ga je doen

 • je bent onderdeel van een cliëntteam dat bestaat uit collega’s met verschillende functies;
 • je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een veilige woonomgeving, waar ouderen met plezier verblijven;
 • je werkt samen met zorgmedewerkers en behandelaren, maar ook met mantelzorgers en vrijwilligers;
 • het cliëntteam is zelforganiserend. Dit betekent dat je als team zelf veel kunt regelen en beslissen. Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en vertrouwen;
 • je staat samen met jouw team voor het welbevinden en de gezondheid van onze cliënten. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier