Medewerker technische dienst
Covebo
Ermelo Gelderland, NL
4 dagen geleden

De nieuwste high- tech machines, uniek in de wereld en vrijwel volledig geautomatiseerd.

Je nieuwe baan

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van het nieuwe machinepark (preventief en correctief). Er wordt gewerkt in dagdienst van maandag tot en met vrijdag en je werkdagen zien er als volgt uit : je begint de dag met een kop koffie en het checken van het logboek, waarbij een beeld gevormd wordt van de afgelopen 24 uur of weekend.

Daarna volgen de voorbereidingen van de geplande werkzaamheden. Dagelijks is er een vast moment voor het TD overleg, dit doe je volgens een strak vast programma.

Hierbij worden er acties uitgezet voor de korte en lange termijn. Na de dagelijkse meeting ga je aan de slag met je eigen werkzaamheden, welke onder andere bestaan uit :

 • Machine onderhoud;
 • Het oplossen van storingen;
 • Modificatie;
 • Gebouwonderhoud;
 • Voorbereidingen van projecten;
 • Je brengt aanpassingen en verbeteringen aan;
 • Assisteren externe monteurs en ondersteunen van de operators.

  Je hebt ook storingsdienst. Dit wissel je af met je collega’s. Wanneer de laatste monteur het pand verlaat, begint de storingsdienst.

  Jij of één van je collega’s is telefonisch bereikbaar en kan uiteindelijk 80% op afstand oplossen en zal 20% op locatie moeten oplossen.

  Over het bedrijf

  Onze opdrachtgever in Ermelo heeft een nieuwe locatie opgezet met de nieuwste high- tech machines. Uniek in de wereld en vrijwel volledig geautomatiseerd.

  Voor deze nieuwe fabriek zijn wij op zoek naar een medewerker voor de technische dienst, die het een uitdaging vindt om dit nieuwe machinepark van A tot Z te leren kennen en voor langere tijd het kleine team van de technische dienst wil ondersteunen.

  Ben jij niet bang voor beestjes en heb jij twee rechterhanden, lees dan snel verder!

  Wat we jou bieden

  Een mooie uitdaging in een compleet nieuwe fabriek welke uniek is in haar sector en voorzien is van alle moderne technologieën.

  Je wordt direct in dienst genomen bij onze opdrachtgever zelf. Het salaris ligt tussen de € 2500 en € 3500 bruto per maand.

  Wil je meer informatie over deze vacature of over de opdrachtgever? Neem dan contact op met 06 52 05 00 44.

  Wat we verwachten

  Elektronische en werktuigbouwkundige kennis / werkervaring op MBO werk- en denkniveau. Ook enige ICT kennis, onder andere data-bus / computer netwerken zijn een pre.

  Verder is het belangrijk dat je zelfstandig bent en flexibel qua werktijden. Het systeem werkt veel software matig, enige ervaring of handigheid is een pré.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier