Agogisch Medewerker
Pro Persona
Wolfheze, NL
4 dagen geleden

Voor Triade 5-6, één van onze afdelingen binnen de Kliniek Voortgezette Behandeling Ouderen, zoeken wij een agogisch werker die het een uitdaging vindt om deze (nieuwe) functie binnen een klinisch team vorm te gaan geven.

Wat ga je doen?

Het mooie aan deze functie is dat deze nieuw is binnen ons cluster, dus er ook veel ruimte is voor eigen invulling.

Als agogisch werker op Triade 5-6 begeleid en ondersteun je cliënten bij het zetten van stappen op de weg naar herstel, dit doe vanuit de visie van herstelgerichte behandeling.

Onze oudere cliënten verblijven vaak langdurig op de afdeling en kunnen jouw hulp zeker gebruiken bij het vormgeven en structureren van hun dag.

Bij deze specifieke vacature zijn we op zoek naar een medewerker. We zoeken iemand die op een creatieve en energieke manier doelen met onze oudere cliënten kan behalen, die nieuwe ideeën heeft en out of the box denkt, maar ook aan kan sluiten bij de wensen en behoeften van de cliënt.

Dit vraagt een ondernemende en hands-on mentaliteit waarbij je je mogelijkheden en oplossingen ziet door je creatieve manier van denken.

Op het terrein in Wolfheze is er een ruim aanbod aan dagbesteding, maar ook in het gebouw van Triade is er aanbod (Novae en IAB).

Vanuit jouw functie is het van belang én van meerwaarde om de verbinding met deze collega’s van de dagbesteding te zoeken en samen met hen de behandeling rondom de cliënt zo goed mogelijk vorm te geven, vanzelfsprekend in samenspraak met de cliënt.

Waar ga je werken?

Triade 5-6 is een gesloten afdeling verdeeld over 2 units met gemiddeld 22 bedden. De afdeling behandelt cliënten vanaf 60 jaar met ernstige psychische aandoeningen.

Het uitgangspunt van onze behandeling is zorgen voor een zo goed mogelijke kwaliteit van leven waarbij we samen met de cliënt werken aan doelen en wensen, hoe klein deze ook soms zijn.

Dat is de kracht van onze afdeling!

We zijn erop gericht de cliënten zo stabiel als mogelijk te laten functioneren, zodat verdere doorstroom naar een open groep mogelijk is.

Dit gebeurt in een gestructureerde en veilige omgeving waarin veel aandacht is voor gedragsregulering.

De afdeling maakt onderdeel uit van Kliniek Voortgezette Behandeling Ouderen (KVBO), een cluster voor 123 cliënten die klinisch intensieve vervolgbehandeling in Wolfheze krijgen.

De behandeling is gericht op terugkeer naar huis of naar een beschermende woonomgeving. Er is veel aandacht voor gedragsregulering.

Pro Persona Multicomplexe zorg in Wolfheze maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.

000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze.

We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

Wat bieden wij?

Je ziet, we vragen veel van je maar we bieden je ook wat :

 • Omdat dit een nieuwe functie binnen onze afdeling betreft bieden we je in eerste instantie een dienstverband aan voor de duur van een jaar met de intentie deze bij wederzijds positieve ervaring, om te zetten in een vast dienstverband;
 • We bieden je een contract aan voor 28-32 uur, werkdagen zijn in overleg, waarbij je ook meedraait in de weekenddiensten en af en toe aan avond werkt;
 • FWG-functiegroep 40 (€2.117,00 - €3.241,00) op basis van een 36-urige werkweek, verdere inschaling is afhankelijk van ervaring;
 • Een jaarlijks balansbudget van €500,- naar rato. Dit budget kun je besteden aan iets waar jij blij van wordt! Extra vrije dagen, een bijdrage voor een cursus of wil jij met het geld liever uit eten met vrienden?
 • Alles wat jou helpt om in balans te blijven of komen, aan jou de keuze;
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKA); hiermee kun je de (aanschaf)kosten fiscaal verruilen voor bijvoorbeeld, sportabonnement, reiskosten woon-werkverkeer, studie of opleiding, ICT-middelen zoals PC of tablet, fiets en vakbondscontributie.
 • Onze verdere arbeidsvoorwaarden vind je hier en zijn conform de Cao GGZ.

  Wat vragen wij aan jou?

 • Je beschikt over een opleiding Sociaal Pedagogisch Werker niveau 4 of vergelijkbare MBO4 opleiding;
 • Vanzelfsprekend houd je ontwikkelingen in je vakgebied bij;
 • Daarnaast ben je in staat om zelfstandig de aanpak en werkwijze te bepalen, binnen de kaders van het deelplan van de cliënt;
 • Je bent creatief, hebt improvisatievermogen en bent vindingrijk;
 • Ook heb je dé drive om vooruitgang te boeken, hoe klein die stappen vooruit ook mogen zijn;
 • Je kunt effectief reageren op pathologie en gedrag van cliënten;
 • Daarnaast ben je als een soort duizendpoot ook in staat om te letten op meerdere aspecten als veiligheid, gezondheid van de cliënt en het groepsproces;
 • Als laatste houd je rekening met de motorische en psychische kwetsbaarheid van onze cliënten.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier