Verpleegkundige Cardiologie
Tergooi
Hilversum, NL
1 dag geleden

Functieomschrijving

Voor de afdeling Cardiologie zijn wij op zoek naar een ervaren, gedreven, enthousiaste verpleegkundige die samen met ons excellente zorg aan de patiënt levert.

Je levert een bijdrage aan het continu verbeteren van de verpleegkundige professionaliteit, kwaliteit van zorg en opleidingsklimaat.

De afdeling kenmerkt zich door een hoge turn over van patiënten. Om die reden zijn procesmatig denken, snel keuzes kunnen maken en flexibiliteit belangrijke kerncompetenties.

Je draagt verantwoordelijkheid voor en geeft uitvoering aan het opleiden van studenten en stagiaires.

Wat vragen wij?

Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige (bij voorkeur hbo-v), bent

Big - geregistreerd en hebt hbo werk- en denkniveau. Een aantal jaren werkervaring als gediplomeerd verpleegkundige is een pré.

Je bent in staat procesmatig te denken en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Klantvriendelijk en service gerichtheid staan hoog in je vaandel .

Je focus lig op de factoren die je kunt beïnvloeden. Je staat open voor zorg innovaties en bent bereid deel te nemen aan werkgroepen.

Afdelingsinformatie

De afdeling Cardiologie bevindt zich op locatie Blaricum, heeft 20 klinische bedden en

10 dagbehandeling / kortverblijf stoelen operationeel. Op de afdeling worden patiënten zowel gepland als acuut opgenomen.

Er wordt intensief samengewerkt met de Eerste Hart Hulp / CCU en Interventie Centrum / HCK. Ook wordt er nauw samengewerkt met het AMC in Amsterdam en het Flevoziekenhuis in Almere.

De afdeling Cardiologie typeert zich door het verlenen van dynamische zorg en een prettig opleidingsklimaat. Het team wordt gekenmerkt door betrokken, professionele en gedreven verpleegkundigen die streven naar continu verbeteren op het gebied van vak inhoud, sturen op uitkomst en samenwerking.

Humor en relativering zijn belangrijke factoren die het werkplezier ondersteunen. Er wordt multidisciplinaire zorg verleend waarbij de patiënt centraal staat.

Dit betekent dat het team kritisch en vakkundig te werk gaat en opkomt voor de belangen van de patiënt. De patiënt wordt gastvrij ontvangen en gaat binnen de gegeven omstandigheden met een tevreden gevoel met ontslag.

Wat bieden wij?

 • Het betreft een vacature voor 32 uur per week
 • Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.
 • Deze functie is ingedeeld in FWG 45 met het daarbij behorende salaris van maximaal bruto € 3.225, - bij een fulltime (36 uur) dienstverband.
 • Een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
 • Fiets- en fitnessregeling
 • Communicatieapparatuur regeling (o.a. tablet of smartphone)
 • Uitruil reiskosten (woon-werk)
 • En wist je dat :

 • Wij jouw duurzame inzetbaarheid heel belangrijk vinden? Plan een stoelmassage, een yogasessie, neem deel aan een hardloop clinic of spar over jouw toekomst met onze loopbaanadviseur!
 • We snel schakelen en korte lijnen heel belangrijk vinden
 • Je Tergooi kunt volgen via onze social media kanalen!
 • En dat is lang niet alles! Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden!

  Overige informatie en hoe kun je solliciteren?

  Heb je nog vragen? Marieke Verbree, afdelingsmanager Cardiologie, T 06 30289218, beantwoordt deze graag.

  Voor deze vacature wordt direct zowel intern als extern geworven.

  Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier