Assistent accountant
Vinken Recruitment
Eindhoven, NL
15 dagen geleden

Functiebeschrijving

Als assistent accountant werk je rechtstreeks onder de relatiebeheerder. Je stelt jaarrekeningen samen en je zorgt er samen met je team voor dat alle opdrachten worden afgerond.

Dat betekent ook dat wanneer je het niet redt, anderen worden ingezet om je te ondersteunen in plaats van dat je overuren gaat draaien.

Het team is verantwoordelijk en niet jij als individu. Dat zorgt ervoor dat de werkdruk minder hoog is en dat de teams hecht zijn.

Collega's staan voor elkaar klaar en dienstverbanden zijn relatief lang bij dit kantoor, wat tekenend is voor de sfeer. Naast samenstelwerkzaamheden, bereid je ook adviesopdrachten voor en stel je de fiscale aangiften op.

Je krijgt hier alle ruimte om verder te groeien in je eigen tempo.

Functie eisen

Je hebt je HBO Bedrijfseconomie of Accountancy afgerond en hebt bij voorkeur tussen de 1 en 5 jaar werkervaring. Je staat open voor het AA-

traject en zoekt een kantoor in het middensegment, waar geen up-or-out cultuur heerst, maar waar je wel alle mogelijkheid krijgt om in je eigen tempo je volgende stap te zetten.

Je bent een echte teamspeler, je knoopt gemakkelijk gesprekken aan met anderen en je hecht veel waarde aan een informele sfeer.

Wat krijg je

Je salaris is afhankelijk van je ervaring, maar ligt tussen de € 2.300,00 en € 3.300,00 bruto per maand. Je ontvangt een onkostenvergoeding, het pensioen is goed geregeld en wanneer je doorgroeit krijg je in de toekomst ook een leaseauto.

Het kantoor is vanaf de snelweg heel goed bereikbaar en je kunt recht voor de deur parkeren. Je werktijden deel je zelf in en heel belangrijk is de onderlinge sfeer.

Er wordt gestuurd op collegiale samenwerking en dat merk je in de hele organisatie.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier