Horecamedewerker BBL
McDonald’s
Winschoten, Groningen, Netherlands
4 dagen geleden

Werken en leren bij McDonald’s betekent good times voor jou en onze gasten. En dat bij jouw favoriete restaurant : McDonald’s!

Ken je dat gevoel wanneer je bestelling bij McDonald’s klaar is? Dát heerlijke gevoel kan jij andere mensen geven, als Horecamedewerker BBL.

Volg bij ons het BBL-traject en ontwikkel skills zoals het pakken van verantwoordelijkheid, servicegericht werken of leren samenwerken als een echte teamplayer.

Belangrijke skills die later zeker van pas gaan komen!

Als Horecamedewerker BBL werk je net als de rest van de McDonald’s Crew mee in het restaurant. Maak de lekkerste Big Mac, bak de perfecte goudgele Franse Frietjes of maak onze kleinste gasten blij met een Happy Meal.

Door met jouw collega’s samen te werken als één team, krijgen jouw gasten de beste McDonald’s ervaring.

Werken is fijn, maar je persoonlijke leven is minstens zo belangrijk. Door samen te werken met je collega’s, en door natuurlijk te genieten van jouw eigen verdiende geld.

Hier kan je buiten werktijd leuke dingen mee doen, want je kunt flexibel werken, en zo is het goed te combineren met alle andere dingen die jij belangrijk vindt in jouw leven.

Jezelf kunnen zijn

Bij McDonald’s waarderen we je om wie je bent en vinden we het belangrijk dat jij gewoon jezelf kan zijn. Wil jij leren en werken combineren?

Word jij enthousiast van het helpen van gasten en het zelf bereiden van jouw favoriete McDonald’s producten? Dan pas je binnen de McDonald’s cultuur.

Voor het BBL (beroepsbegeleidend onderwijs) traject moet je minimaal 18 uur per week beschikbaar zijn en minimaal 16 jaar oud zijn.

Over het restaurant

Neem een kijkje in onze McDonald’s keuken

We willen je graag alvast laten voorproeven hoe leuk het werken bij McDonald’s ècht is. Als je solliciteert, nodigen wij je graag uit om meteen een kijkje in onze McDonald’s keuken te nemen.

Door alvast te ervaren hoe leuk het werk is en welke taken en situaties zich voordoen, krijg je het beste beeld van je nieuwe bijbaan! Dus begin je sollicitatie en start ook bij McDonald’s!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier