Lijnoperator
Burg Group
Ter Aar, NL
5 uur geleden

Stuur jij de machine of stuurt de machine jou?

Lijnoperator

40 uur per week, locatie Burg Ter Aar

Op onze locatie Burg Siroop gevestigd in Ter Aar, produceren wij met enthousiasme en passie verschillende limonadesiropen met een computergestuurde afvullijn.

Ons team van Lijnoperators heeft versterking nodig en daarom zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken iemand die oog heeft voor kwaliteit, technisch inzicht heeft, iemand die zijn verantwoordelijkheid neemt en niet geheel onbelangrijk, iemand met een productie achtergrond.

Kortom, ben jij de Lijnoperator die wij zoeken?

Wat ga je doen als Lijnoperator?

Als Lijnoperator heb je een divers takenpakket. Jij start zelfstandig de machines op, je signaleert storingen en afwijkingen in de machine en lost deze op waar mogelijk.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het controleren van het proces en check jij of dit conform de werkinstructies gaat.

Tevens zorg jij er ook voor dat de bijbehorende administratie ingevuld en uitgevoerd wordt. Wanneer het druk is biedt je ondersteuning waar nodig.

Kortom, een breed takenpakket!

De werkzaamheden worden uitgevoerd in een 2-ploegendienst.

Wie zoeken wij?

 • MBO werk- en denkniveau, niveau 3;
 • Affiniteit met computersystemen;
 • Opleiding basisoperator;
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
 • Basis kennis van de Engelse taal (voor het kunnen bedienen van de scanapparatuur);
 • Een heftruckcertificaat is een pré;
 • Ervaring in een soortgelijke functie.
 • Wie is Burg?

  Waarschijnlijk doet de naam Burg niet 1 2 3 een belletje rinkelen, echter is de kans groot dat je Burg al langer kent dan je denkt.

  Burg Group is namelijk een toonaangevend Europees producent van azijnen, limonadesiropen en reinigingsartikelen. Veel mensen hebben minstens één van deze producten in huis, jij waarschijnlijk ook! Dat is het mooie en bijzondere aan ons familiebedrijf : al 70 jaar zijn wij wereldwijd een zeer actieve speler met zes productielocaties in vijf Europese landen, zonder dat we het van de daken schreeuwen.

  Werken bij ons geeft jou :

 • Een afwisselende en zelfstandige functie binnen een klein en efficiënt team;
 • Uitdagingen binnen nieuwe projecten en doelstellingen;
 • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een salaris conform ons arbeidsvoorwaardenreglement;
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen op fulltime basis.
 • Zijn wij een match?

  Bij Burg Group hechten we veel waarde aan innovatie en groei. Dit uit zich niet alleen in onze producten en werkprocessen maar ook in ons personeel én op het gebied van duurzaamheid.

  Wij vinden het belangrijk dat medewerkers kunnen groeien en een stem hebben. Iedereen kan input leveren vanuit zijn of haar functie en meedenken over de te behalen doelstellingen van de organisatie.

  Wij zijn ondernemer in hart en nieren, dragen het uit in ons werk en in onze waarden en nemen iedereen hier in mee. Iedereen is tenslotte expert of specialist in zijn / haar vakgebied, op zijn / haar afdeling.

  Juist door die professionaliteit én het samenwerken maken wij het verschil. Spreekt dit jou aan? Laten wij dan kennismaken!

  Je krijgt altijd een ontvangstbevestiging en een reactie op je sollicitatie. Het gebeurt helaas nog wel eens dat deze in je spam beland, houd daarom ook goed je spam in de gaten!

  Acquisitie deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier