Monteur
Randstad Recruitment Center
BERGEN OP ZOOM, Noord Brabant, NL
5 dagen geleden
source : Monsterboard

Functieomschrijving Voorspelbare werkzaamheden, verouderde machines en iedere dag dezelfde werkzaamheden niks voor jou? Dan zit je als Allround Monteur in een van de modernste keukenfabriek op je plek! Wat ga je doen?

Onze opdrachtgever maakt keukens, die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en duurzaamheid staat hierbij voorop. Als Allround Monteur draag jij hieraan bij door accurate inspecties en preventief onderhoud uit te voeren aan de machines en installaties.

En wanneer zij een storing hebben, los je deze zo snel mogelijk op. Je verhelpt alle uiteenlopende storingen, zowel op werktuigbouwkundig-, besturingstechnisch als elektrotechnisch gebied.

Omdat je werkt met innovatieve en moderne machines kom je iedere dag tot nieuwe ontdekkingen. Binnen de afdeling staat het uitbreiden en delen van (technische) kennis hoog in het vaandel.

Samen met jouw collega-monteurs bouw jij mee aan verdere innovatie binnen de fabriek. Dit is dé plek om ideeën om te zetten naar nieuwe producten, slimmere processen of geavanceerde werktechnieken.

De afdeling Technisch Dienst bestaat uit 15 collega's. Je werkt in een ploegendienstrooster en een consignatiedienst. Flexibiliteit staat hierbij voorop.

Bij het maken van het rooster houden wij dan ook rekening met jouw wensen en privé situatie. Ben jij onze nieuwe Monteur?

Binnen de fabriek kom je de meest uiteenlopende situaties tegen. Dit zie jij als een uitdaging en alles wat er nieuw op jouw pad komt, grijp jij met beide handen aan.

Jij gaat zelfstandig aan de slag. Mocht het nodig zijn dan schakel jij de hulp in van jouw collega’s of externen. Jij hebt verstand van mechanica en besturingstechnieken.

Verder staat er op jouw cv :

 • Afgeronde MBO opleiding in de richting van Elektrotechniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde
 • Kennis van Servosystemen, Siemens S7 en Beckhoff besturingen is wenselijk. Heb je (nog) geen afgeronde opleiding maar door (werk)ervaring wel de juiste kennis in huis?
 • Ook dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren. Wat biedt onze opdrachtgever ?

 • Vast dienstverband
 • Goed salaris, 12 Atv-dagen en 24 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag
 • Eindejaarsuitkering, winstdelingsuitkering en een goede pensioenregeling
 • Een iPhone
 • Een breed aanbod aan (online) opleidingsmogelijkheden, zodat je jouw carrière tot een succes kunt te maken
 • Een bijdrage aan je sportschool abonnement (waar je in Nederland ook sport of wil gaan sporten) Werken bij onze opdrachtgever betekent actief bijdragen aan een duurzame wereld.
 • Zij zijn voorloper op het gebied van duurzaamheid. En zijn de enige keukenfabrikant in Europa die CO2- neutrale keukens levert.

  Daarnaast organiseren zij regelmatig personeelsuitjes, bedrijfsborrels en andere activiteiten. Kortom, zo'n werkomgeving vind je nergens anders! Uiteraard ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature.

  We zien je cv en motivatie dan ook graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar : Wil je eerst nog wat meer informatie, bel gerust ! .

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures.

  Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier