Field Service Engineer
expertsonly
Ede, NL
15 uur geleden

In de functie van Field Service Engineer ga je aan de slag bij opdrachtgevers door het hele land. Als Field Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud aan de systemen, het meewerken aan storingscorrecties en ervoor zorgen dat de systemen in topconditie blijven.

Een functie met veel vrijheid, een afwisselende werkomgeving en een eigen service auto. Meestal voer je de werkzaamheden zelfstandig uit, grote klussen doe je samen met je collega’s.

Functie eisen Field Service Engineer

Kennis en ervaring op het gebied van industriële automatisering en aandrijftechniek, goede contactuele eigenschappen en een teamplayer.

Je hebt een diploma MBO elektrotechniek of gelijkwaardig.

Je bent in het bezit van rijbewijs B

Bedrijfsprofiel

ULS Logistics Systems BV is een dynamische onderneming die gespecialiseerd is in het leveren, onderhouden, verbeteren en upgraden van geautomatiseerde logistieke systemen.

Denk daarbij aan producten als miniloads, palletkranen, magazijn inrichtingen, transportbanden, sorters, conveyors en AGV’s .

Meer weten of direct solliciteren?

Is je belangstelling gewekt of wil je graag meer informatie? Solliciteer of neem contact op met Marcel van Coeverden op nummer 020-8202156 (op werkdagen bereikbaar tot 20.00 uur)

Vragen stellen via de email is natuurlijk ook mogelijk via uls expertsonly.nl

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier