Directeur Business Development & Sales - Servicebedrijf
Erasmus MC
Rotterdam, Netherlands
6 dagen geleden

Functie inhoud

Als directeur Business Development & Sales staat u in verbinding met veel in- en externe partijen en u beheert een strategisch belangrijke portefeuille.

U bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en evalueren van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening van de pijler Business Development en Sales voor de Raad van Bestuur en de thema's / afdelingen en u bent in staat om te komen tot realisatie van nieuw beleid, effectieve en efficiënte dienstverlening, innovatie en verbetering van de beheersing van werkprocessen.

U stelt zich op als aanwezige, kritische en proactieve sparringpartner voor de Raad van Bestuur, afdelingshoofden en de themadirecteuren.

U werkt constructief samen en gaat de dialoog aan met de medische professie.

Met betrekking tot de personele- en bedrijfsvoeringsaspecten van de pijler legt u verantwoording af aan de directeur Servicebedrijf.

Met betrekking tot de beleidstaken binnen het vakgebied legt u verantwoording af aan de betreffende portefeuillehouder van de Raad van Bestuur.

Daarnaast bent u lid van het MT van het Servicebedrijf. Met de andere pijlers binnen het Servicebedrijf bestaan verschillende functionele dwarsverbanden en u draagt zorg voor een goede afstemming en samenwerking op strategisch, tactisch en operationeel niveau met deze pijlers.

Tevens geeft u hiërarchisch leiding aan de managers van de afdeling Marketing & Communicatie, de afdeling Sales & Externe Zorgrelaties, de afdeling Zorgadministratie en het team Portfolio & Market Intelligence.

De totale bezetting is circa 140 fte.

Werkomgeving

In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen.

In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

De pijler Business Development en Sales richt zich op het versterken van de externe positionering van het Erasmus MC en de ondersteuning van afdelingen om de groeidoelstellingen op korte, middellange en lange termijn te bereiken.

De primaire verantwoordelijkheid voor en de omzetrealisatie ligt in de lijnorganisatie bij de thema’s en de afdelingen.

Profiel

U beschikt over academisch werk- en denkniveau met ruime ervaring in een integraal verantwoordelijke management- of directiefunctie, bij voorkeur in een relevante functie bij een consultancy organisatie, zorgverzekeraar of een grote ziekenhuisorganisatie.

U heeft ruime ervaring met leidinggeven aan taakvolwassen professionals : coacht medewerkers, delegeert verantwoordelijkheden en stuurt op resultaten en ontwikkeling.

U heeft kennis van of affiniteit met ontwikkelingen in complexe en innovatie gerelateerde zorg, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs.

U heeft een aantoonbaar trackrecord in het genereren van new business en aangaan van partnerships en heeft ervaring met markt- en portfolioanalyses.

Als directeur Business Development & Sales beschikt u over uitstekende competenties als networker en onderhandelaar in combinatie met diplomatieke kwaliteiten.

U bent sensitief voor politieke krachten die kunnen spelen bij diverse partijen en stakeholders en in staat om in dat krachtenveld de belangen van het Erasmus MC uitstekend te behartigen.

Kerncompetenties :

 • Boegbeeld, ambitieus, analytisch sterk, heeft het vermogen om snel te schakelen en out of the box’ te denken.
 • Succes- en resultaatgericht, vernieuwend, daadkrachtig en besluitvaardig.
 • Geïnspireerd en creatief, gaat op zoek naar oplossingen, ook als de in- of externe omgeving eerder beperkt dan uitnodigt.
 • Vasthoudend, houdt steeds het perspectief van de buitenwereld voor ogen.
 • Verbinder, gericht op samenwerking, tactvol, sterk op relaties.
 • Creëert draagvlak door overleg en door optimale informatievoorziening naar alle partijen, zowel in- als extern.
 • Geeft medewerkers ruimte en verantwoordelijkheid, stelt hen in staat hun werkzaamheden effectief te verrichten en daagt hen uit hun talenten, kennis en vaardigheden (verder) te ontwikkelen.
 • Kan goed functioneren in een hoogprofessionele en academische omgeving.
 • Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma’s en / of relevante registraties zoals BIG / RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

  Wat bieden wij

  Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 9.251,- (schaal 17) bij een volledige werkweek van 36 uur.

  Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget en studiemogelijkheden.

  De zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier