Mechanical Engineer
Eminent Groep
Eindhoven, Netherlands
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Het is maandagochtend je zit in de auto onderweg naar kantoor en je hebt écht zin in je nieuwe werkweek. Na het rondje hoe was je weekend begint de week met een projectoverleg.

Wat moet er deze week gebeuren en welke deadlines staan erNa het overleg ga je aan de slag je moet nog wat zaken aanpassen in de tekeningen en dan kunnen ze naar de opdrachtgever voor akkoord.

Daarna maak je een planning voor de rest van de week en ga je hiermee aan de slag.Dinsdag heb je al antwoord van de klant een paar kleine revisies en de tekening is akkoord.

Goed gedaan Je kunt nu verder met het uitwerken van het volgende onderdeel. Je zet een muziekje op en je kunt je gang gaan in SolidWorks of Inventor dat kent immers geen geheimen voor jou.

Vrijdagmiddag nog een team-meeting om de huidige stand van zaken door te nemen. Alles loopt volgens planning en je kunt met een goed gevoel je computer afsluiten weekendNu weet jij dat geen dag hetzelfde is als Mechanical Engineer dus ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging waarbij je veel uitdaging en afwisseling hebt Reageer dan op deze vacature.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier