Open sollicitatie Secretaresse/Management Assistent
ImpressiveGreenApple
's-Gravenhage, Zuid-Holland
5 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

De Staff & Office Support afdeling van ImpressiveGreenApple is regelmatig op zoek naar de impressive Secretaresses, Management Assistentes en Directiesecretaresses op de arbeidsmarkt.

Voor verschillende werkgevers in regio Haaglanden werft en selecteert ImpressiveGreenApple personeel. Een voorbeeld van de verschillende rollen :

 • Project secretaresse bij een non-profit organisatie;
 • International Secretary waarbij je een groot team van internationale professionals ondersteunt;
 • Één op één ondersteuning op managementniveau.
 • Wie zijn wij?

  Wij zijn ImpressiveGreenApple, recruitment specialisten die elke belofte waarmaken. Onze focus ligt op Campus Recruitment, Young Professional Recruitment en de recruitment voor Office Support posities.

  Wij hebben aandacht voor iedere consultant en kijken naar individuele wensen ten aanzien van persoonlijke ontwikkeling en groei.

  Vanuit het Zeeheldenkwartier in Den Haag werken wij voor diverse klanten; van regionale spelers tot grote multinationals.

  Wat kan je van ons verwachten?

  Een baan zoeken via ImpressiveGreenApple betekent dat je goed begeleid wordt in het sollicitatieproces. Vanaf het eerste sollicitatiegesprek tot aan de start van de baan.

  Daarnaast staan we voor persoonlijk contact, dat vinden we erg belangrijk! It's the click! Door het doen van deze open sollicitatie kom je in contact met een van onze consultants.

  In een telefonisch gesprek of een (digitale) kop koffie kunnen we de mogelijkheden bespreken. Dit is ook nuttig als we momenteel geen interessante vacature hebben, dan kunnen we op een later moment snel schakelen!

  Wat kunnen wij van jou verwachten?

 • Je bent voor minimaal 24 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een secretariële functie;
 • Je beheerst de Nederlandse en / of Engelse taal vloeiend.
 • Solliciteer gerust of bel Consultant Jessica Wijnia op 06 - 21 33 62 00 om te kijken of ImpressiveGreenApple iets voor jou kan betekenen!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier