Traineeship Finance & Control
Quoratio Groep
Apeldoorn, Nederland
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Tijdens ons traineeship bouw je aan die stevige basis van kennis en ervaring binnen Finance & Control en stomen wij jou in een jaar klaar om als consultant verder te gaan.

Jij leert de taal van de afdeling te spreken, zo ben je in staat om onze opdrachtgevers echt verder te helpen met praktische adviezen.

Je hebt te maken met verschillende culturen, processen, werksituaties, werkplekken en collega’s. Allemaal in jouw regio.

Gemiddeld help je 2 opdrachtgevers per jaar met hun financiële vraagstukken. Naast je werk bij een van onze opdrachtgevers heb je ongeveer een keer per maand, samen met je mede-trainees een training op ons kantoor in Bunnik.

We stomen jou klaar voor de toekomst door naast inhoudelijke trainingen aan de slag te gaan met het ontwikkelen van jouw soft skills.

Denk hierbij aan de ontwikkeling van jouw consultancy vaardigheden; hoe positioneer jij je richting de opdrachtgever. Hoe kan jij jouw probleemoplossend vermogen het beste in zetten.

En hoe creëer jij je eigen kansen bij de opdrachtgever en binnen de Quoratio Groep.

Voorbeelden van taken en verantwoordelijkheden :

 • Uitvoeren debiteuren- en crediteurenadministratie
 • Verwerken van kas- en bankboekingen
 • Inboeken van journaalposten
 • Uitzoeken van tussenrekeningen
 • Ondersteunende taken t.b.v. grootboekbeheer en maand- en kwartaalafsluitingen
 • Verzorgen van betalingen
 • Ondersteuning bij het opstellen van rapportages
 • Meedenken in het optimaliseren van processen
 • Na een jaar als Finance Trainee ben jij klaar voor jouw volgende stap bij Verhoeve. Tijd om door te stromen naar de functie van Finance Consultant en kan je stappen gaan maken in de richting van Controller of Finance Manager!

  De toegevoegde waarde van Verhoeve

  Werken bij Verhoeve betekent focus op jouw ontwikkeling. De financiële sector is volop in beweging, wij vinden het belangrijk met onze omgeving mee te veranderen.

  Als trainee volg je een uitgebreid opleidingsprogramma. Dit zijn zowel competentiegerichte als inhoudelijke opleidingen.

  Hoe creëer je draagvlak voor jouw ideeën en inzichten? Hoe krijg je mensen in beweging en mee in verandering? Dit zijn naast Lean six sigma voorbeelden van onderwerpen waar wij aandacht aan besteden in ons traineeship.

  Na afronding hiervan heb jij bij ons de keuze uit 80 opleidingen om je verder te blijven ontwikkelen, denk hierbij aan een training in Excel of Power BI.

  Heb jij behoefte aan een specifieke opleiding zoals een post-hbo of een master? Alles is bespreekbaar bij Verhoeve!

  Omdat wij er samen met jou alles uit willen halen werk je nauw samen met jouw eigen Professional Development Manager voor persoonlijke begeleiding en coaching.

  Zo creëren we inzicht in jouw behoefte, wensen, ambities, uitdagingen en mogelijkheden en stippelen we samen jouw finance & control carrière uit.

  Jij kiest jouw eigen pad, wij faciliteren in de weg ernaartoe qua ontwikkeling, opleiding, begeleiding en passende opdrachten.

  Doorgroeien naar functies als junior financial controller, junior business controller of assistent controller het kan allemaal!

  Focus op ontwikkeling zit m niet alleen in de samenwerking met een Professional Development Manager maar ook in groepscoaching, kennisdeling en betrokkenheid bij Verhoeve en de Quoratio Groep.

  Onze successen behalen we samen, jij als financial wordt dus ook betrokken bij interne processen, uitdagingen en plannen.

  Heb je een goed idee? Opper het, creëer draagvlak en ga er zelf mee aan de slag!

  Wat neem jij mee?

  Al onze collega’s willen de beste zijn en zich continu ontwikkelen. Wij nemen daarom de tijd echt met jou mee te denken in de vormgeving van jouw carrièrepad en doen ons best de juiste match te maken tussen opdracht en jouw ambitie.

  Wij gaan voor de lange termijn relatie. Hiervoor vragen we het volgende van jou :

 • Je hebt een afgeronde hbo of wo opleiding in de richting Bedrijfseconomie, Finance & Control of Accountancy;
 • Je bent proactief, nieuwsgierig en leergierig;
 • Jij bent zowel analytisch als sociaal sterk en kan processen overzien en verbanden leggen;
 • Je wil resultaten zien en het liefst ben jij daar medeverantwoordelijk voor. Jij probeert meer te halen uit elke opdracht die je op jouw bord krijgt;
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier