Assistent Bedrijfsleider
Action
Overijssel ZWOLLE, Pijmanstraat 10
6 dagen geleden

Fulltime 32-38u)

Als Assistent Bedrijfsleider ben jij medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in jouw winkel. Door het verrassende en sterk wisselende assortiment met dagelijks nieuwe producten is geen dag hetzelfde.

Je zorgt dagelijks voor honderden blije klanten

WAT GA JE DAGELIJKS DOEN

Samen met de Bedrijfsleider ben jij verantwoordelijk voor de optimale verkoop van ons verrassend volledige assortiment en de aansturing van een team van winkelpersoneel.

Action kenmerkt zich door een sterk wisselend assortiment met elke week minimaal 150 nieuwe producten. Dit betekent elke dag nieuwe artikelen die een plek verdienen in jouw winkel.

Je ondersteunt de Bedrijfsleider bij het monitoren van de winkelverkoop en denkt mee over het verbeteren van de winkel- en schapindeling om de verkoop te optimaliseren.

Vervolgens ga je samen met jouw team aan de slag en controleer je de voortgang om een verzorgde winkeluitstraling te realiseren.

Bij afwezigheid van de Bedrijfsleider ben jij eindverantwoordelijk voor de winkel.

Je assisteert de Bedrijfsleider bij het beoordelen van de aanwezige winkelvoorraad , zodat dagelijks het aantal benodigde artikelen kan worden besteld.

Daarnaast ben je in overleg met de bedrijfsleider ook deels verantwoordelijk voor de personeelsplanning en sollicitaties van winkel-

en vulploegmedewerkers.

Verder ben je aanspreekpunt voor de winkelmedewerkers wanneer zij vragen hebben, waarbij voortdurende aandacht voor klantgerichtheid een belangrijk onderdeel is.

Dit allemaal met één doel; een winstgevende winkel met blije klanten, een verzorgde uitstraling & tevreden medewerkers.

WAT KENMERKT EEN ASS. BEDRIJFSLEIDER BIJ ACTION?

Een Assistent Bedrijfsleider van Action is ondernemend, kostenbewust en harde werker. Hij / zij werkt efficiënt, teamgericht en probeert de dingen zo eenvoudig mogelijk te houden.

Dit alles in een gestructureerde en nette werkomgeving met een no-nonsense mentaliteit.

En verder :

 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar op dagen dat je winkel geopend is. Je werkt 4 / 5 dagen per week;
 • Je vindt het vanzelfsprekend om regelmatig in het weekend en de avonduren te werken;
 • Je beschikt over een afgeronde MBO 3 opleiding;
 • Je beschikt over minimaal twee jaar recentelijke werkervaring binnen retail / in een winkel.
 • DIT BIEDEN WIJ JOU ALS ASSISTENT BEDRIJFSLEIDER

  Arbeidsvoorwaarden

 • Marktconform salaris o.b.v. een 32 / 38-urige werkweek
 • 15% personeelskorting op je aankopen bij Action.
 • Action Academy

  Als Assistent Bedrijfsleider volg je tijdens ons opleidingsprogramma meerdere trainingen die speciaal op maat gemaakt zijn voor jouw functie.

  Deze praktijkgerichte trainingen (o.a. Gesprekstechnieken, Beoordelen en Plannen en Organiseren) helpen jou om je verder te ontwikkelen.

  Dit (internationale) trainingsprogramma is een waardevol onderdeel van het werken bij Action.

  Persoonlijke groei

  De snelle groei maakt Action een succesvolle organisatie met een razendsnelle ontwikkeling. Hierdoor zijn er voor de medewerkers die dat willen mooie doorgroeimogelijkheden.

  Als Assistent Bedrijfsleider heb je de mogelijkheid om door te groeien naar bedrijfsleider.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier