Senior Consultant Zorg
Morgens
Leiden, NL
6 dagen geleden

vacature

Door een toenemende vraag is Morgens op zoek naar een nieuwe collega : Senior Consultant Zorg .

De organisatie

Morgens (35 medewerkers) is in 2001 opgericht vanuit de overtuiging dat we organisaties blijvend fitter kunnen maken. De klanten in de zorg, publieke sector, energiesector, zakelijke dienstverlening en het onderwijs waarderen Morgens om haar pragmatische, resultaatgerichte aanpak.

We gaan niet voor dikke rapporten, maar brengen beweging in teams en organisaties en laten medewerkers groeien in hun werk, zodat ze, ook als Morgens al lang weer weg is, zelf iedere dag verbeteren.

Ook binnen het team van Morgens staat Continu Verbeteren centraal. We dagen elkaar uit, leren van elkaar en, niet onbelangrijk, hebben veel plezier met elkaar.

De functie

Als Senior Consultant Zorg bij Morgens heb je een belangrijke rol in de ontwikkeling van de zorgmarkt. In deze markt zien wij ruimte om sterke verbetering te realisering bij onze klanten.

Met als uiteindelijke doel de kwaliteit in de zorg te laten toenemen. Je leidt als project- of programmamanager complexe verandertrajecten en draagt direct commerciële verantwoordelijkheid naar onze klanten in de zorgmarkt.

Het profiel

Je hebt een WO opleiding en meer dan 8 jaar werkervaring in een consultancy-functie of bij een zorgorganisatie in de rol van programma-

of projectmanager. Daarnaast heb je een bewezen trackrecord in de zorg, weet je wat er speelt binnen in de zorg en zijn je analytische vaardigheden uitstekend.

Je verstaat de kunst van verbeteren, hebt ervaring met verandermanagement en hebt gevoel voor de zachte kant’. Je bent goed in leidinggeven aan projectteams en (junior) collega’s, en vindt dit leuk om te doen.

Daarnaast ben je enthousiast, positief ingesteld, betrokken, resultaatgericht, heb je een krachtige persoonlijkheid en ben je een gesprekspartner op directieniveau.

Ervaring met Continu Verbeteren / Lean Six Sigma is een grote pré.

Overige informatie

Morgens werkt landelijk vanuit standplaats Leiden. De focus is wel gericht op de randstad. Je maakt deel uit van het hechte Morgens-

team waarin wij met passie werken aan het leveren van topkwaliteit aan onze klanten en aan het realiseren van verdere groei.

Je krijgt de verantwoordelijkheid om onze positie in de zorgmarkt verder te ontwikkelen en je bent accountverantwoordelijk voor meerdere klanten.

Bij deze functie (32-40 uur) bieden wij uiteraard uitstekende arbeidvoorwaarden (salaris, winstdeling, auto, laptop, etc.

en opleidingsmogelijkheden.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie? Stuur je CV en motivatie naar vacatures morgens.nl. Voor telefonische informatie kan je contact opnemen met Frank van Berkel, telefoonnummer 071-33 13640.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier