Constructiebankwerker
Erick Personeelsdiensten B.V.
Enschede, Overijssel, nl
4 dagen geleden
source : Jobbird

Maakt onderdelen voor staalconstructies, bv stalen kolommen of balken. Werkt aan de hand van een werktekening. bewerkt constructiestaal op verschillende manieren : zaagt of knipt het staal op maat, buigt en walst het en boort er gaten in.

Wij zoeken voor doorlopende projecten bij verschillende opdrachtgevers gemotiveerde Constructiebankwerkers. Heb jij hier ervaring in, solliciteer direct en maak deel uit van ons enthousiaste team!

Je houdt je dagelijks bezig met het samenstellen van onderdelen volgens tekening, waarbij je gaten en positieplaten aftekend.

Bijkomende werkzaamheden of bewerkingen kunnen zijn het reiningen van gelast maeriaal door bijvoorbeeld slijpen, het eventueel aflassen van de staalconstructies, en als slot het uitvoeren van zelfcontrole en nacontrole.

Functie-eisen

 • Zelfstandig tekening kunnen lezen en kunnen werken
 • Kwaliteits-, en resultaatgerichte instelling
 • Mig / Mag Lasdiploma's is een pré
 • Flexibel en een teamplayer
 • Sollicitatieprocedure

  Ons referentienummer : 1631136

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier