Stagiaire Accountancy/Audit/Fiscaal
Schipper Accountants
Tholen, NL
4 dagen geleden

Jouw carrière voorzien van een stevige basis? Dat kan!

Een stageplaats is meer dan een periode snuffelen aan jouw vakgebied. Als je stage komt lopen bij Schipper helpen wij je de fundamenten te leggen voor een glansrijke carrière.

Jouw leerdoelen zijn voor ons ook van waarde, dus je kunt rekenen op een goede begeleiding van jouw leerproces.

In je eentje ga je misschien sneller, maar samen bereiken we meer. Daarom geloven we bij Schipper in samenwerken, vragen stellen en feedback delen.

Je komt daardoor in een omgeving terecht waar teamwork belangrijk is en je collega’s je zullen helpen te groeien.

Naast een prettige werkomgeving, de goede begeleiding en een passende stagevergoeding, bieden we jou alle mogelijkheden om je te ontplooien.

Je zult geholpen worden, maar ook de ruimte krijgen om zelfstandig aan de slag te gaan. Vanuit de diensten die wij aanbieden en de verschillende klanten die wij bedienen, is de diversiteit groot.

Je zult daardoor veel afwisseling krijgen in jouw werkzaamheden en dat biedt uitstekende leermogelijkheden.

Een stageperiode is daarbij ook de ideale kans om uitgebreid kennis te maken. Bevalt onze samenwerking? Dan onderzoeken we graag de mogelijkheden om je na de stage als medewerker in dienst te kunnen laten treden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier