Administratief Medewerker Logistiek
Raab Karcher
Ede
1 dag geleden

Bevestig je inschrijving voor je vacaturemeldingE-mail deze vacatureJouw naamJouw e-mailadresNaam vriendE-mailadres vriend

Hoe ziet werken als Administratief Medewerker Logistiek bij Raab Karcher eruit?

Je bent in deze dynamische functie van Administratief Medewerker Logistiek in plaats verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van het juist opvoeren van de artikeldata in de database, het signaleren van tekortkomingen en het bestellen van artikelen.

Vanuit jouw rol heb je regelmatig contact met de vestigingen in de regio Zuid-Nederland. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit :

 • Het in ontvangst nemen van de goederen waarbij jij verantwoordelijk bent voor het checken van de goederen, het inboeken van de goederen en het signaleren van afwijkingen en controle facturen;
 • Ervoor zorgen dat de administratieve voorraad gelijk is aan de fysieke voorraad zodat klanten snel hun bestelling geleverd krijgen;
 • Het verwerken van de retouren van onze klanten waarbij jij verantwoordelijk bent voor het controleren van de retourbon met de uitlevering tot aan het binnenboeken van het de nieuwe uitlevering in het systeem.
 • Jouw werkplek

  Als je bij Raab Karcher rondloopt, heb je vaak helemaal niet het idee dat we een grote organisatie zijn. Toch werken er meer dan collega’s op de verschillende vestigingen.

  Raab Karcher is een landelijke bouwmaterialenleverancier en heeft verdeeld over heel Nederland meer dan vestigingen. Met ongeveer collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten voorzien worden van de bouwmaterialen die zij nodig hebben.

  De activiteiten die wij daarbij uitvoeren, berusten op drie belangrijke pijlers binnen onze organisatie. Dit zijn Logistiek, Duurzaamheid en E-business.

  Hiermee regelen wij voor onze klanten het logistieke proces vanaf het magazijn tot aan de bouwplaats, bieden we duurzame producten, trainingen en totaaloplossingen en op het gebied van online werken zorgen we ervoor dat onze klanten werkzaamheden snel en eenvoudig uit kunnen voeren.

  Naast bouwmaterialen heeft Raab Karcher verschillende vooruitstrevende concepten; UCASA, Prefab, Greenworks, Leanworks en E-business.

  Op deze manier kan Raab Karcher haar klanten in alle mogelijke opzichten bedienen én groeien we mee in deze razendsnelle maatschappij.

  Bij alles wat we doen houden wij rekening met de invloed die onze bedrijfsvoering, materialen en producten hebben op milieu en maatschappij.

  Zo kunnen ook toekomstige generaties blijven steunen op de hoeksteen van de bouw’.

  Hier herken jij jezelf in

  Je bent een hands-on’, energieke doener die goed kan samenwerken en flexibel is. Je handelen is klantvriendelijk en accuraat.

  Een zelfstandige houding en verantwoordelijkheidsgevoel horen er voor deze baan ook bij. Ook zien we bij jou terug :

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Kennis van SAP;
 • Kennis van Microsoft Office (en specifiek Excel);
 • Proactieve en klantgerichte instelling;
 • Kennis van onze producten.
 • Wij bieden

  Een afwisselende en zelfstandige functie waarin je samenwerkt met een talentvol en ambitieus team. Jouw collega’s hechten veel waarde aan een perfecte, onderlinge samenwerking.

  Daarnaast bieden we goede arbeidsvoorwaarden en behouden talent.

  Als Administratief Medewerker Logistiek bij Raab Karcher kom je te werken bij een organisatie die zijn personeelsbeleid continu door ontwikkelt en optimaliseert.

  Dit brengt vele voordelen met zich mee, zoals :

 • ruimte om zelfstandig te werken met een hoge mate van verantwoordelijkheid.
 • bijdragen aan onze groeistrategie.
 • uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden :
 • een marktconform salaris.
 • veel vrije tijd : vakantie- en atv-dagen.
 • een goede pensioenregeling.
 • korting op jouw ziektekostenverzekering
 • volop mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen.
 • Interesse?

  Wil jij Raab Karcher komen versterken als Administratief Medewerker Logistiek in PLAATS? Reageer dan direct via de button solliciteer’.

  Raab Karcher heeft jarenlange ervaring op het gebied van bouwmaterialen en zijn voor u de vertrouwde partner om uw werk tot in de puntjes af te leveren.

  Op ons kunt u steunen wanneer het gaat om online business, logistiek en duurzaamheid. Wij zijn niet voor niets de Hoeksteen van de Bouw.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier