Intercedent
Tempo-Team Corporate Recruitment
Den Bosch, NL
3 dagen geleden
source : Joof.nl

Functieomschrijving Nieuwe baan? Oke, hop, daar gaje! Is de baan van intercedent een kantoorbaan? Nee joh! In deauto naar de klant.

Er zijn namelijk genoeg bedrijven om zaken meete doen in de omgeving van Den Bosch. Spontaan bezoeken enbelletjes vanuit kantoor : als het maar leidt tot succesvollesamenwerkingen.

Eenmaal in contact ben je sparringpartner voor deklant op gebied van HR. Je denkt mee over opleidingstrajecten, hetinvullen van vacatures en de flexibiliteit in hetpersoneelsbestand.

Deal gesloten? Contract opmaken en GO! Op zoeknaar die top kandidaat Vacatureteksten schrijven, eventsorganiseren samen met het UWV of gemeente en online op zoek, dat ishoe je kandidaten gaat vinden.

Ideale kandidaat gevonden? Zet hetkoffieapparaat maar vast aan, want voor je het weet staan ze bij jeaan het bureau voor een bakkie.

Je bespreekt wensen, talenten,ambities en natuurlijk ervaring, om zo de beste match te maken.Past die klant waarvoor jij iemand zocht toch niet helemaal?

Danstel je hem direct ergens anders voor om die kandidaat toch blij temaken met zijn / haar ideale baan. Actie, daar houden we van! Jouwverantwoordelijkheden als intercedent?

 • Sales- en accountmanager inéén! Dat is wat je bent. Je benaderd veelvuldig nieuwe klanten inde regio om de samenwerking te starten!;
 • Persoonlijk contact metkandidaten en medewerkers. De ene keer beantwoord je vragen oversalarisstroken en doorgroeimogelijkheden, de andere keer over deopenstaande vacatures.

 • Je bent tenslotte werkgever; Misschien nietje favoriete onderdeel, maar het hoort er wel bij : kloppendeadministratie. Jij zorgt dat je altijd je zaakjes op orde hebt;
 • Jouw top-collega’s! Sonja is jouw manager, ze operationeel manager,niet alleen van de regio den Bosch maar ook in de regio's daaromheen.

  Samen met je collega's Geert en Sanne ga je er een top tijdvan maken! Met hen werk je iedere dag in Den Bosch (of vanuithuis), waar jullie samen plannen maken én uitvoeren.

  Werkgeluk, datis wat je van ons krijgt Wij helpen iedere dag mensen aan een baanen dat doen we vanuit ons hart. We houden van aanpakken en actie.

 • Zo doen we dat al 50 jaar! Onze arbeidsvoorwaarden in het kort : Geld, natuurlijk. Als fulltimer ontvang je een startsalaris tussende € en € bruto, afhankelijk van jouw werkervaring;
 • Heel veelopleidingen. Je wordt natuurlijk ingewerkt door je collega's en jeneemt deel aan de altijd gezellige Start UP’ en gaat je SEUopleiding volgen om alle juridische kneepjes van het vak te leren;
 • In het begin een jaarcontract, maar we hopen natuurlijk dat je veellanger bij ons blijft; Altijd genoeg vakantiedagen, namelijk 25 perjaar en de mogelijkheid om er maximaal 25 bij te kopen.

 • Toch nietgenoeg? Dan mag je eens in de drie jaar een sabbatical nemen;Laptop, telefoon abonnement plus eens in de twee jaar een bijdragevan € 225,- om een smartphone aan te ;
 • Over jou Wij zoeken dienummer één. De beste van de beste! Iemand met wie we kunnen lachen,die al ervaring heeft in sales en actiegericht is! Of je dan alervaring in HR nodig hebt?

  geeft wel onze voorkeur maar is niet eenmust! We leren je alle kneepjes van het intercedent-vak. Wat we inieder geval op jouw cv willen zien?

 • Afgeronde hbo / wo opleiding;Woonachtig in (de directe omgeving van) Den Bosch; In bezit van eeneigen auto; Ervaring in sales, bij voorkeur in eenbuitendienstfunctie;
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar. Sta jijte springen van enthousiasme? Mooi! Neem dan contact met mij op.Solliciteer direct via de button en laat je CV achter.

  Als je hetniet kunt laten, stuur dan een korte motivatie waarom we jou échtmoeten bellen ;-). Lees van tevoren ons sollicitatieproces evendoor, zodat je weet wat je te wachten staat.

  Toch nog een vraag dieniet kan wachten? Mail of bel Hanneke via of .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier