Inkoper
DPA Professionals
Amsterdam, NL
4 dagen geleden
source : Joof.nl

Wat je gaat doen : Het team Inkoop & Aanbestedenanalyseert de inkoopbehoeften van SRO en vertaalt dit in de juisteaanbestedingsstrategieën.

Vervolgens draagt de afdeling zorg voorde begeleiding van de aanbestedingen die hieruit volgen. Hiermeelevert de afdeling een belangrijke bijdrage aan de rechtmatigheidvan de inkopen van SRO als aanbestedende dienst.

Alsinkoopprofessional vorm je samen met je collega Adviseur Inkoop& Aanbesteden een zelfsturend team. Je werkt over de vollebreedte van SRO samen met alle mogelijke disciplines en niveausbinnen onze zeer diverse organisatie.

Als Contractmanager / Specialist Aanbestedingen ondersteun je collega’s bij het geheleproces van de voorbereiding tot en met de realisatie en nazorg van(complexe) multidisciplinaire inkoop-

en (Europese)aanbestedingsprojecten. Je bent medeverantwoordelijk voor deverdere professionalisering en automatisering van inkoop-

enaanbestedingstrajecten binnen SRO. Hierbij kun je denken aan eenactueel inkoopbeleid, een professioneel inkoopsysteem en eenefficiënte aanbestedingskalender.

 • Verder behoren tot jewerkzaamheden : Inventariseren van behoeften ten aanzien vaninkoopaangelegenheden en dit het zelfstandig uitvoeren van dejuiste aanbesteding vertalen naar concrete Programma’s van Eisen engedegen overeenkomsten;
 • Zorgdragen voor de naleving vancontractvoorwaarden ( contracten vastgoed en facilitair); Bewakendat aanbestedingen binnen de gestelde planning en conform geldendewet-

  en regelgeving worden uitgevoerd; Opstellen vanmanagementinformatie aanbestedingen, contracten en de inkoopscan.Wat we vragen : Je beschikt over theoretische kennis en ervaring,waardoor je binnen afzienbare tijd in staat bent om hetcontractmanagement aan te sturen en de aanbestedingen teverrichten.

  Je bent resultaatgericht, communiceert effectief,bevordert samenwerking en stimuleert verbetering. We zoeken iemanddie beschikt over organisatie sensitiviteit en een visie.

  In jewerk ben je accuraat, analytisch en standvastig. Verder herken jejezelf in de volgende vereisten : Minimaal een afgerondehbo-

 • opleiding in een relevante richting, aangevuld met opleidingenop het gebied van aanbestedingen, contractmanagement, inkoop,vastgoed en / of facilitair management;
 • Minimaal 5 jaar relevantewerkervaring; Ervaring in projectmatig werken is gewenst. Wat webieden : Een uitdagende functie in dynamische omgeving met veelruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

  Jearbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Vermo, met onder andere 8%vakantiegeld, 6% eindejaarsuitkering en 1,5% levenslooptoeslag.

 • Hetbetreft een contract voor 36 uur per week, in eerste instantie vooreen jaar. Hierbij verwijzen naar de privacy statement van DPA;
 • tevens controleren wij bij uw sollicitatie mogelijk uw socialmedia profielen, bijvoorbeeld op linkedin en facebook, door tesolliciteren verklaart u zich hiermee akkoord Je werkomgeving : SROondersteunt gemeentes bij het realiseren van hun doelstellingen ophet gebied van sport, vrije tijd en beheer van maatschappelijkvastgoed.

  Daarmee stelt SRO sportverenigingen,onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties in staat omhun maatschappelijke functie uit te oefenen.

  Ook verzorgt SROdiverse projecten en programma’s op het gebied van sport enbewegen. SRO beheert, onderhoudt en verhuurt niet alleen zwembaden,sportaccommodaties en maatschappelijk vastgoed, maar verzorgt ookde dienstverlening daaromheen.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier