Senior SAP Sourcing en Procurement consultant
CareerValue B.V.
Utrecht, Netherlands
19 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

De Functie : Binnen het project krijg je een verantwoordelijke en brede rol toegewezen. Zo ga je requirements of doelstellingen omzetten in oplossingen (vooral functioneel gericht) binnen SAP.

Je adviseert inzake bedrijfsprocessen rondom sourcing, contracting, inkoop en materials management. Naast hands-on customizen kan je ook de rol van Business Analist vertolken binnen het team.

Het betreft zowel projecten (vernieuwing) als ook operationaal support (incidenten en changes). Het is dan ook van belang dat je ervaring hebt SAP Modules MM, SRM en integratie met FI-CO, bij voorkeur in combinatie met de juiste certificeringen.

Eveneens beschik je over ervaring met / kennis van data analyse en migratie. Gevraagd Profiel : Je hebt een HBO / WO werk- en denkniveau, bij voorkeur in het bezit van een diploma Je hebt minimaal 7 jaar relevante werkervaring Jaren ervaring met bedrijfsprocessen rondom sourcing, contracting, inkoop en materials management Het volgende is een pre : S / 4HANA ervaring S / 4HANA certificeringen op Sourcing & Procurement Kennis van SAP Ariba Kennis van Mendix low code Ervaring met werken in zowel een project- als beheer (operationele) omgeving Ervaring met SCRUM en DEVOPS Arbeidsvoorwaarden : Je komt te werken binnen een inspirerende expert op SAP gebied.

Daarnaast heb je direct een langlopende opdracht in omgeving Utrecht waarbij je kunt aansluiten en dat is zeker in deze tijd erg bijzonder! Er zijn opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een goed salaris (afhankelijk van je huidige kennis en ervaring), extra verdiensten op basis van je inzetbaarheid), een ruim mobiliteitsbudget, laptop en telefoon van de zaak en meer.

Heb jij interesse in deze vacature / opdracht? (GEEN FREELANCE) Dan ontvang ik graag je cv + motivatie op tim careervalue.

nl. Voor vragen / opmerkingen kun je contact opnemen met 06-15490856 Dienstverband : Vast Salaris : Afhankelijk van ervaring Specialisatie : SAP SCM Logistiek Gerelateerd : Vacature SAP SCM, Logistiek, Logistics, WMS

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier