Autolaadkraan chauffeur
Logistic Force
Alkmaar, NL
1 dag geleden
source : Uitzendbureau.nl
 • Als chauffeur autolaadkraan kun je op veel verschillende plekken aan de slag. Maar WACHT EVEN! Dat is niet bij Logistic Force! Wil jij werken bij een werkgever waar nog '
 • gewoon' tijd is voor persoonlijke aandacht en waar jouw chauffeurservaring op waarde wordt geschat? Op dit moment zijn we op zoek naar een chauffeur autolaadkraan CE.

  Je komt te werken bij een echt familie bedrijf. Iets voor jou? Join The Force!

  WAT GA JE DOEN?

  Als chauffeur op de autolaadkraan ga jij bouwmaterialen afleveren op verschillende locaties. Je bent dus een belangrijke schakel in het proces want zonder jou kan de boel wel eens stil vallen.

  Gelukkig kunnen ze op jou bouwen! Er zitten veel plussen aan het rijden op een autolaadkraan. Het werk is divers, je komt op veel verschillende plaatsen en wisselt jouw rijkunsten af met vlijmscherp kraanwerk! Jij weet je wagen zo neer te zetten dat je zowel veilig als snel alles kunt (uit)laden.

  Is dat gebeurt? Dan nog even het papierwerk in orde maken en hop! Door naar de volgende klus!

  WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?

 • Een rijbewijs C;
 • Een geldig VCA-certificaat OF je bent bereid deze via onze eigen Logistic Force Academy te behalen;
 • Je hebt je code 95 op een rijtje;
 • Je bent in het bezit van een geldige bestuurderskaart.
 • HOE WE JE TERUGBETALEN?

 • Op 1000 en 1 manieren. Te beginnen met een eerlijk salaris conform de CAO beroepsgoederenvervoer. Daarnaast zijn er de '
 • extraatjes' zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Bovendien investeren we in jouw toekomst. Het bewijs?

  Als chauffeur bij Logistic Force zorgen wij dat je bijblijft met nascholing code 95. En heb jij ambitie om door te groeien door extra certificaten te behalen?

  Je zou niet de eerste zijn die dit via onze eigen Academy gewoon fixt! Als jij de ambitie hebt, helpen wij je (letterlijk) op weg! Ervaar hoe werken ook kan!

  Iets voor jou? Laten we samen het gaspedaal intrappen!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier