Implementatiemanager (senior)
Axxicom Thuishulp
Rotterdam
5 dagen geleden

Functie omschrijving

De behoefte naar professionele implementatiemanagers neemt toe. Het goed managen van een implementatie wordt steeds belangrijker.

Dienstverlening-, onderhoudscontracten en IT gerelateerde projecten zijn steeds complexer, dynamischer en vragen professionele begeleiding en specialistische focus.

Dit biedt kansen voor nu en in de toekomst. En door de grote interesse in onze dienstverlening zijn wij op zoek naar nog meer goede implementatiemanagers!

Wie zijn wij?

Wij zijn Facilicom Solutions en wij dragen bij aan de meest passende facilitaire dienstverlening voor onze klanten. We houden ons bezig met het oplossen van facilitaire- en huisvestingsvraagstukken.

Dat doen wij in het bedrijfsleven, bij overheidsorganisaties en in sectoren als zorg en onderwijs. Dit doen wij met een aanpak die mensgericht, duurzaam, pragmatisch en innovatief is.

En bovenal met een grote passie voor het vak. Of het nu gaat om verbeter vraagstukken, inkopen van facilitaire diensten, verandermanagement, advies over de werkomgeving of de (door)ontwikkeling van een facilitaire organisatie, wij pakken het aan.

Je kunt dus rekenen op een dynamische werkomgeving waar jij als gedreven implementatiemanager het verschil kunt maken!

Wat ga je doen?

Er is een mooi contract binnen gehaald, een complex IT-vraagstuk ligt op tafel, bijvoorbeeld het implementeren van een softwarepakket of het uitvoeren een systeemintegratie.

Jouw vingers jeuken om hiermee aan de slag te gaan. Jij weet complexe processen te doorgronden, te vereenvoudigen en te vertalen naar passende IT-oplossingen in lijn met de doelen van de organisatie.

Je inventariseert en schrijft een projectaanpak, zodat het voor iedereen helder is; wat er gaat gebeuren en wie waar verantwoordelijk voor is.

Je bewaakt en controleert de voortgang van de implementatie, je anticipeert op wijzigingen en neemt iedereen hierin mee.

Je onderhoudt het contact met de klant, weet je stakeholders aan te sluiten en je motiveert en begeleidt de medewerkers om je heen.

Denk daarbij aan workshops en / of webinars voor de toekomstige gebruikers. De geïmplementeerde oplossing breng je met alle betrokkenen tot een succesvol resultaat en je zorgt voor een goede overdracht.

Je het oog voor de nazorg en een goede afronding. Jij bent in staat om een complexe implementatie om te buigen tot een feestje.

Wat je krijgt

 • Eerst een jaarcontract, maar daarna natuurlijk een vast contract.
 • Collega’s die voor elkaar klaar staan en successen vieren.
 • Een warm welkom.
 • Tijdens de introductiedagen maak je kennis met ons bedrijf, daarna volgt je inwerktraject. De managing consultant wijst je de weg en beantwoordt je vragen.
 • Ontwikkelmogelijkheden in je rol en met onze tweedaagse ontwikkelsessies en praktijkgerichte trainingen doen we er alles aan elkaar verder te helpen.
 • Vitaliteit! Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk en uiteraard heb jij de ruimte om je werktijden en -locatie naar eigen inzicht en flexibel in te richten.
 • Een laptop, smartphone en auto van de zaak.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden met een zeer aantrekkelijke tantième bij goede prestaties.
 • Salaris afhankelijk van kennis en ervaring € 4500,- - € 5000,- fulltime per maand.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier