Medewerker Huishouding
AxionContinu
Thuiszorg Utrecht Stad, NL
20 uur geleden

Ben jij een ster in schoonmaken en vind jij het leuk om een gezellig gesprekje te voeren met ouderen? AxionContinu zoekt voor de wijkgerichte thuiszorgteams in Utrecht Stad of Leidsche Rijn zelfstandige medewerkers huishouding.

Werktijden variëren van ma t / m vr. tussen 09.00 en 14.00 uur en worden in overleg met jou gepland. Werken tijdens schooltijden is daarbij ook bespreekbaar zodat je deze baan goed combineren met jouw gezinsituatie.

Wij kunnen je een contract tussen de 6-16 uur per week bieden.

Klik voor een kaart met de locatie.

De functie

Je vindt het leuk om bij de mensen thuis schoon te maken. Je biedt als medewerker huishouding hulp in de huishouding aan cliënten die niet meer in staat zijn om dit zelf te doen.

Je vindt het gezellig om een gesprekje te voeren met de cliënten. Daarnaast kun je goed bepalen wat er per week in huis moet gebeuren en luister je naar wat de cliënt van je vraagt.

Tevens heb je een belangrijke signaleringsfunctie voor het welzijn van de cliënt. Je vindt het geen probleem om met je eigen vervoer naar de cliënt te gaan.

Functie-eisen

We verwachten van jou dat je ervaring hebt met schoonmaken, netjes en zorgvuldig bent en goed overweg kunt met onze (oudere) cliënten.

We gaan er van uit dat je kunt inspelen op steeds veranderende situaties.

Daarnaast vragen wij :

 • Goede sociale vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Wij bieden

 • Onze arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (Functieschaal Hulp bij Huishouden)
 • Wij bieden jou een startsalaris van 10,76 tot 11,30 euro per uur met verdere doorgroeimogelijkheden in salaris tot 13,45 euro per uur
 • Hier bovenop ontvang je jaarlijks in mei vakantiegeld (8% van jouw jaarsalaris) en in november een eindejaarsuitkering (7,4% van jouw jaarsalaris)
 • Een pensioenregeling ondergebracht bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW)
 • Aantrekkelijke korting op verzekeringen bij Centraal Beheer
 • Een fietsvergoeding per werkdag voor medewerkers in de thuiszorg
 • En... wij verrassen je regelmatig met iets leuks!
 • Report this job
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier