Lay-Out Engineer - Machinebouw
Connetix Nederland
Voorthuizen, Gelderland, NL
3 dagen geleden
source : Monsterboard

Wil jij werken in een omgeving waar innovatie, efficiëntie en kwaliteit centraal staan? Lees dan deze vacature en wie weet start jij binnenkort in de functie van Lay-Out Engineer! Het bedrijf Is een grote speler onder de machinebouwers en globaal actief.

Met 11 vestigingen en 800 medewerkers wereldwijd werken ze dagelijks aan een gedeelde passie : het ontwikkelen van hoogwaardige apparatuur met behulp van innovatie en doorontwikkeling van nieuwe technologieën.

Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van sorteer-, verpakkings- en verwerkingsapparatuur voor de voedingsmiddelenindustrie.

De sfeer Binnen deze organisatie staan medewerkers centraal. Er wordt open gecommuniceerd, zodat medewerkers goed op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen de organisatie.

Er worden regelmatig borrels en uitjes georganiseerd, zodat iedereen kan bijkletsen en elkaar leert kennen. Daardoor heerst er een leuke, persoonlijke en informele werksfeer waarbinnen je snel thuis zult voelen.

Functiebeschrijving Als Lay-Out Engineer ben je de schakel tussen de afdelingen Productmanagement en Engineering. Wanneer de behoeften van de klant in kaart zijn gebracht, ga jij aan de slag met een lay-outontwerp.

 • Tijdens de verkoopfase adviseer je de Area Sales Manager, Sales Support, maar ook de klant over het systeemontwerp. In een week ben jij zo ongeveer met de volgende taken bezig : ontwikkeling van lay-out ontwerpen;
 • product roadmaps opstellen apparatuur; onderzoek naar trends en vereisten systeemintegratie; verder draag je bij aan verkoopactiviteiten en verbeterplannen.

 • Functie-eisen Wat vragen we van jou een afgeronde HBO-opleiding Werktuigbouwkunde of Mechatronica; een aantal jaar werkervaring is een pré;
 • kennis van 3D Software, zoals Creo Elements; een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Wie ben jij Iemand die goedlachs is, communicatief vaardig en met een sterk technisch inzicht.

  Je hebt affiniteit met de industriële maakindustrie en bent een echte teamplayer. Zo draag je actief bij een het realiseren van gezamenlijke doelen en toon je eigenaarschap in je werk.

  Arbeidsvoorwaarden Deze klant biedt een prachtig pakket arbeidsvoorwaarden. Hun doel is namelijk om medewerkers zo lang mogelijk aan zich te binden.

 • De onderstaande voorwaarden dragen dan ook zeker bij aan de medewerkerstevredenheid; een salaris tussen de € en € , afhankelijk van je leeftijd en ervaring;
 • maar liefst 40 vakantiedagen (27 verlofdagen en 13 roostervrije dagen), om die batterij weer even op te laden; eindejaarsuitkering en vakantietoeslag;
 • reiskostenvergoeding; pensioenregeling; flexibele werktijden, je krijgt zelf de ruimte om je eigen tijd in te delen; zicht op een vaste aanstelling na een jaarcontract;
 • tot slot goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bedrijfsfitnessplan en diverse collectieve verzekeringen. Dit allemaal naast een goede werksfeer en een uitdagende functie bij een hoogwaardig technisch bedrijf.

  Jij moet vast overtuigd zijn - dus ik zie je sollicitatie graag tegemoet!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier