Coördinator Psychodiagnostisch centrum - Klinisch psycholoog/GZ-psycholoog
Fier
Leeuwarden, NL
9 uur geleden

Bij Fier zijn we op zoek naar een Klinisch psycholoog / GZ-psycholoog die de doorontwikkeling en de coördinatie van het Psychodiagnostisch centrum binnen Fier verder gaat vormgeven.

We hebben een positie beschikbaar tussen en uur per week op onze hoofdlocatie in Leeuwarden.

Over Fier

Fier biedt hulp aan slachtoffers, getuigen én plegers van geweld. Fier combineert gespecialiseerde zorg in een veilige / beschermde omgeving met een kennisfunctie (ontwikkel-, innovatie- en onderzoeksfunctie).

Onze opdracht is het voorkomen van geweld, het stoppen van geweld en het bieden van hulp bij de gevolgen van geweld. Fier biedt zorg vanuit een holistische visie : we zien de mens als totaal.

Fier stelt kinderen, jongeren en volwassenen centraal en hun systeem, niet hun probleem, ziekte of beperking. Deze benadering vraagt om een multidisciplinaire en interdisciplinaire werkwijze.

Bij Fier ligt het accent op de toekomst, op ambities en dromen. Fier ontwikkelt zorgprogramma’s waarin (jeugd)GGZ, (jeugd)zorg, sport en onderwijs en arbeid(toeleiding)geïntegreerd zijn en elkaar versterken.

Wie zoeken wij

Ter versterking van ons team zoeken wij een Klinisch psycholoog / GZ psycholoog die de doorontwikkeling en de coördinatie van het Psychodiagnostisch Centrum verder vormgeeft.

Je houdt je bezig met specialistische diagnostiek (intelligentie-; neuropsychologisch en persoonlijkheidsonderzoek) en het verder vormgeven van het psychodiagnostisch om deze verder te ontwikkelen.

Bij onze cliënten is er veelal sprake van complexe problematiek, zowel persoonlijk als binnen het (gezins)systeem. Een proactieve houding, kritische en analytische geest zijn nodig om van betekenis te kunnen zijn.

Ligt hier jouw passie? En ben je daarnaast een open, betrokken en ambitieus persoon, heb je visie en lef, ben je flexibel en positief ingesteld?

Dan gaan we graag met je in gesprek!

Wat kunnen wij jou bieden?

Fier is een organisatie met ambitie. Verantwoordelijkheid nemen én je (pro)actief inzetten zijn onlosmakelijk verbonden aan werken bij Fier.

Dit vraagt flexibiliteit en inzet. Je krijgt er een prikkelende werkomgeving voor terug die je uitdaagt om het beste uit jezelf te halen.

Fier heeft een intern en extern scholingsprogramma. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Sociaal Werk in schaal bij de functie van GZ-psycholoog (max.

€5.,- bruto per maand) en in schaal bij de functie van Klinisch psycholoog (max. €6.,- bruto per maand). De inschaling geschiedt op basis van opleiding en werkervaring.

Fier leidt in samenwerking met GGZ Friesland GZ-psychologen, Klinisch psychologen en psychotherapeuten op.'

Solliciteren

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier