Stagiair
Media Markt
Rotterdam, Netherlands
15 dagen geleden

MediaMarkt is, met ruim 1000 winkels in 15 landen, de grootste keten op het gebied van consumentenelektronica in Europa.

In Nederland heeft MediaMarkt een explosieve groei doorgemaakt met inmiddels 49 vestigingen en een webshop. MediaMarkt is een decentraal georganiseerd bedrijf : veel beslissingen worden op lokaal niveau genomen.

Elke vestiging is een zelfstandige onderneming die kan inspelen op lokale trends en omstandigheden.

Taken & verantwoordelijkheden :

Als Stagiair ben je verantwoordelijk voor de verkoop en presentatie van diverse artikelen. In de winkel benader je klanten actief en helpt hen op vriendelijke wijze.

Je verkoopt, adviseert en biedt uitstekende service. Je benadert klanten actief en geeft deze gedegen productinformatie.

Je springt goed in op de wensen van de klant en samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor een geordende afdeling en zorg je voor een prettige winkel-

en werksfeer. Je zorgt voor het aanvullen, presenteren en prijzen van de producten op de afdeling.

Profiel :

Je volgt minimaal een MBO - opleiding welke aansluit op de Elektronische Detailhandel. Verder beschik je over de benodigde productkennis.

Je bent klantvriendelijk, commercieel ingesteld, enthousiast en communicatief vaardig. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Je bent flexibel wat betreft de planning van uren en dagen en bent bereid om in het weekend en op koopavonden te werken.

Interesse?

Wij bieden een leuke stage waar je werkt met jonge gemotiveerde collega's binnen een ambitieuze onderneming. Binnen Media Marktzijn er korte lijnen, heb je eigen verantwoordelijkheid en veel mogelijkheden tot eigen inbreng.

Je hebt te maken met kwalitatief hoogstaande unieke producten en werkt in een zeer internationaal werkveld. Tot slot krijg je bij Media Markt een marktconforme stagevergoeding.

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.)

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier