Werkvoorbereider Brunsbüttel
BAM
Gouda, NL
3 dagen geleden

Jouw missie

Wat is 360 meter lang, 45 meter breed en 14 meter diep? Het is één van onze grootste en meest toonaangevende projecten, namelijk de nieuwbouw van de 5e zeesluis van Duitsland (in Brunsbüttel, nabij Hamburg).

Wil jij werken aan het grootste waterbouwkundige project van Duitsland? Wil jij meebouwen aan een zeesluis die onderdeel is van het drukst bevaren kunstmatige kanaal ter wereld?

Wat breng je mee?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste werkvoorbereiders, maar ook planners die :

 • Werkervaring hebben op multidisciplinaire projecten;
 • Beschikken over hbo werk- en denkniveau;
 • Kennis van de Duitse taal is een pré. Beheers je de taal onvoldoende? Dan bieden wij je intensieve maatwerktraining Duits aan;
 • Bereid zijn te reizen en meerdere dagen per week in het buitenland willen verblijven.
 • Hoe ziet werken op een multidisciplinair project er uit? In je rol ben je een spin in het web. Je wordt betrokken bij alle fases in het project en je doel is een goede voorbereiding en begeleiding van de uitvoering op basis van door jou opgestelde werkplannen.

  Je bent verantwoordelijk voor het maken van planningen. Daarnaast werk je intensief samen met leveranciers en onderaannemers.

  Je komt ook met regelmaat buiten op het werk en steekproefsgewijs controleer je de opgestelde werkplannen. Je bent continu aan het analyseren klopt het wat ik heb opgeschreven?

  Je bent veel in overleg met de uitvoering, KAM, projectmanagement en directe collega werkvoorbereiders. Naarmate het project vordert zie je werk ontstaan en ben je trots op de bijdrage die jij aan het project levert.

  Dit is ook het moment dat je varianten gaat bedenken voor de uitdagingen die ontstaan tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

  Je komt met technische of praktische oplossingen, jij gaat voor een optimaal resultaat.

  Wat maakt Zeesluis Brunsbüttel technisch uitdagend en interessant?

 • Het is een project dat zich onderscheid door een diversiteit aan funderingstechnieken, beton in alle soorten en maten met daarbij zowel nat als droog omvangrijk grondwerk;
 • De coördinatie tussen verschillende disciplines, bouwdelen, fases en uitdagende eisen. Ieder bouwdeel, in totaal 21 stuks, kan als een project op zich worden beschouwd;
 • Fasering technisch is het project zeer uitdagend, de nieuwe zeesluis van Duitsland wordt gebouwd tussen vier in gebruik zijnde, bestaande oude sluizen;
 • Gebruik van zeer grote machines en innovatieve werkwijzen.
 • Wat kan je van ons verwachten?

  Een uitdagende functie op de één van de grootste projecten van BAM Infra Projecten. Tijdens het project werk je samen met onze Duitse collega's van BAM Wayss & Freytag.

  Je komt te werken in een project team met gedreven collega’s vanuit verschillende landen en van verschillende (dochter) bedrijven.

  Uiteraard is alles voor jou geregeld; van vervoer tot accommodatie. Werken in het buitenland betekent dat jij recht hebt op verschillende toeslagen en vergoedingen naast je reguliere salaris.

  Na de periode op het project in Duitsland word je ingezet op één van onze andere uitdagende multidisciplinaire projecten in Nederland.

  Jouw werkomgeving

  Wat zijn de pluspunten van werken op een internationaal project?

 • De functie is zeer breed en je krijgt de ruimte om deel te nemen in het gehele bouwproces van de zeesluis;
 • Je hebt invloed op hoe het project daadwerkelijk wordt gerealiseerd;
 • Je staat op dagelijkse basis in contact met de project- en realisatiemanager;
 • Het is zeer leerzaam. Je leert samen werken met verschillende culturen en maakt deel uit van een multidisciplinair projectteam;
 • Je kunt buitenlandervaring opdoen en daarbij is het mogelijk om in de weekenden thuis te zijn;
 • Je doet unieke ervaring op die je in je verdere loopbaan kunt gebruiken;
 • Als werkvoorbereider / planner / teamleider op dit project word je ingezet voor een, vooraf afgesproken, periode van maximaal 2 jaar.
 • Je komt te werken in een multidisciplinair team met collega’s met verschillende nationaliteiten.

  Wie zijn wij?

  Je maakt onderdeel uit van BAM Infra Nederland. Wij zijn een klantgerichte organisatie die met haar brede expertise en innovatieve werkwijze toegevoegde waarde biedt voor haar opdrachtgevers.

  Onze integrale en op samenwerking gerichte benadering van infra-opgaven stelt ons in staat onze klanten altijd de beste oplossing te bieden.

  We zijn trots op al onze projecten. Van rotondes en autotunnels tot fietsbruggen en -parkeergarages. Van zeesluizen en dijkverbeteringen tot spoorverdubbeling en de aanleg van spitsstroken.

  En van drinkwaterleidingen tot supersnelle glasvezelverbindingen. Te veel om op te noemen.

  BAM staat bekend om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van haar producten en diensten en tevens om de inzet, kennis en ervaring van haar medewerkers.

  BAM Infra Projecten is verantwoordelijk voor projecten boven de €20 miljoen, zoals de versterking van de Afsluitdijk, de zeesluis in Terneuzen (Sassevaart) en HOV 't Gooi.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier